Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων

Το Σάββατο 5/2/2022 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων όπου συμμετείχαν 63 παίδες από 19 συλλόγους από την Βόρεια Ελλάδα.

  Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με δυο αθλητές τον Τοκατλίδη Φώτη και τον Παπαδόπουλο Δημήτρη και οι δυο καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις περνώντας την φάση των ομίλων και φτάνοντας έως την 32άδα όπου αποκλείστηκαν οριακά. Στην Πάτρα αγωνίστηκε ο Ισαακίδης Κων/νος, ο οποίος φέτος έχει δοθεί δανεικός στην ομάδα του Λουτρακίου όπου επίσης και αυτός πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις.

Επόμενοι αγώνες για τους μικρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι τον Μάρτιο με την προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων Βορείου Ελλάδος. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria