Πινγκ-Πονγκ: Έχασε την ευκαιρία ο Κένταυρος Καστοριάς για απευθείας άνοδο στην Α2 - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Έχασε την ευκαιρία ο Κένταυρος Καστοριάς για απευθείας άνοδο στην Α2

Το Σαββατοκύριακο 12-13/2/2022 πραγματοποιήθηκαν στο ΣΕΦ στην Αθήνα οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, όπου συμμετείχαν 7 ομάδες από όλη την Ελλάδα που είχαν πάρει τις πρώτες θέσεις στα περιφερειακά  πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής και διεκδικούσαν τις δυο προνομιούχες θέσεις για την άνοδο στην Α2.

Αναλυτικότερα συμμετείχαν: από την Βόρεια Ελλάδα ο Κένταυρος Καστοριάς και ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης, από την Αττική ο ΑΟ Διονύσου, ο Έσπερος, ο Άρης Βούλας από την Πελοπόννησο ο Ποσειδών Λουτρακίου και από τα νησιά ο Φάρος Βαρβασίου Χίου.

Ο Κένταυρος Καστοριάς κληρώθηκε στον όμιλο με το Λουτράκι, τον Άρη Βούλας και τον Φάρο Βαρβασίου Χίου. Στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου κέρδισε εύκολα την ομάδα της Χίου με σκορ 3-0 στις νίκες και έπειτα αντιμετώπισε  την ομάδα του Λουτρακίου όπου και εκεί η καστοριανή ομάδα κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3-2 στις νίκες.

Την Κυριακή αρχικά αντιμετώπισε τον Άρη Βούλας στο τελευταίο αγώνα του ομίλου σε έναν αγώνα ντέρμπι ο Κένταυρος Καστοριάς γνώρισε απρόσμενα την ήττα οριακά με σκορ 3-2 στις νίκες και έτσι κατατάχθηκε στην 2η θέση του ομίλου σε τριπλή ισοβαθμία. Έτσι στην επόμενη φάση στον κρίσιμο αγώνα νοκ ουτ που έδινε την άνοδο στην Α2 εθνική αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στις νίκες.

 Μετά από αυτήν την ήττα η Καστοριανή ομάδα αντιμετώπισε τον Έσπερο για τις θέσης 3-4, οι καστοριανοί αθλητές παίζοντας ωραίο πινγκ πονγκ κέρδισαν με σκορ 3-1 στις νίκες και πήραν την τρίτη θέση στα μπαράζ, όπου προς το παρόν δεν οδηγεί στην Α2 Εθνική αλλά ο Κένταυρος Καστοριάς είναι η πρώτη ομάδα που θα ανέβει σε περίπτωση που θα υπάρχουν απουσίες ομάδων από την Α2 την επόμενη χρονιά.

Για τον Κένταυρο Καστοριάς αγωνίστηκαν: Γκιμουρτζίνας Τρύφων, Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας, Πήττας Αλέξης, Πετρής Παναγιώτης και Γραμμένος Νίκος.

Αποτελέσματα στην φάση των ομίλων:

ΜΣΒ Χίου Φάρος Βαρβασίου – ΑΣΜ Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 0-3

ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου – ΑΣΜ Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: 2-3

ΑΣΜ Καστοριάς “Ο Κένταυρος” – ΓΣ Άρης Βούλας: 2-3

Αποτελέσματα στην φάση των νοκ ουτ:

ΟΕΑ Θεσσαλονίκης – ΑΣΜ Καστοριάς “Ο Κένταυρος” : 3-0

ΑΣΜ Καστοριάς “Ο Κένταυρος” – ΠΟΚ Έσπερος: 3-1

* Έξω από τα παραβάν αξίζει αναφορά η υπέροχη κίνηση της αποστολής του Φάρου Βαρβασίου Χίου όπου πρόσφερε τσαντούλες με δώρα του νησιού στις αντίπαλες ομάδες και στην γραμματεία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria