Πάτρα: Τι λέει ο Κούγιας για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών και το ταξίδι των γονέων στην Καστοριά - OlaDeka

Πάτρα: Τι λέει ο Κούγιας για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών και το ταξίδι των γονέων στην Καστοριά

Δύο δικηγόροι αναφέρθηκαν στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας μέσα από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» είπε: «Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή»!

Επιπρόσθετα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση»!

Ο συνήγορος της οικογένειας Γιάννης Κόττας, είπε: «Ας υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά στο τέλειο έγκλημα. Δεν θα φρόντιζε η Ρούλα να δείχνει θλιμμένη και να κλαίει με αναφιλητά μπροστά στις κάμερες; Λίγο νιονιό χρειάζεται για να μην ρίχνουν με ευκολία το ανάθεμα…».

Για το ταξίδι στην Καστοριά
Αναφορικά με τα σχόλια για ένα ταξίδι του ζεύγους στην Καστοριά, για το οποίο ζητούσε η Ρούλα πληροφορίες προκειμένου… «να πάνε σε ταβέρνα και ακολούθως να πιουν ένα ποτάκι», ο δικηγόρος είπε: «Είναι αληθές ότι πήγαν στην Καστοριά. Πήγαν δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ιριδας σε ποδοσφαιρικό αγώνα που ήταν υποχρέωση του Μάνου. Αλλά, γιατί τόση υποκρισία; Οταν εμείς οι ίδιοι ή φίλοι μας έχουμε χάσει οικεία πρόσωπα, δεν δεχόμαστε ή δεν προτείνουμε αντίστοιχα μια έξοδο για ν’ αποτινάξουμε το βαρύ πέπλο του πένθους; Είχαν στη ζωή ένα παιδί ακόμη, και λογικό ήταν που ήθελαν να σταθούν στα πόδια τους. Τι πιο ανθρώπινο από την αναζήτηση διεξόδων για να ξεχνιούνται; Μιλάμε, μην το ξεχνάμε, για δύο νέα παιδιά που τα έχει ‘’σκοτώσει’’ η μοίρα. Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει τι λέω…».

Τέλος ο Γιάννης Κόττας, τονίζει: «Κάθε τι κακοπροαίρετο που έχει ειπωθεί δεν θα μείνει αναπάντητο. Η οικογένεια επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της. Ολα στην ώρα τους…».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria