Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Οργανωτών & Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (φωτο – δηλώσεις) - OlaDeka

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Οργανωτών & Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (φωτο – δηλώσεις)

Σήμερα το πρωί Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, στο ΜΕC Εκθεσιακό Κέντρο, συστάθηκε ο Σύνδεσμος Οργανωτών & Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (Σ.Ο.Κ.Ε.Ε.). Ιδρυτικό μέλος του Σ.Ο.Κ.Ε.Ε. αποτελεί η Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Συνδέσμου Γουνοποιών “Προφήτης Ηλίας Α.Ε.” .
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Άκης Τσούκας, συμμετείχε στην υπογραφή της Ιδρυτικής Πράξης του νεοσύστατου Συνδέσμου και στην Εκλογή των μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Συνδέσμου Γουνοποιών “Προφήτης Ηλίας Α.Ε.” να αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Οργανωτών & Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος.

Δίνουμε το “παρών” σε όλα τα εκθεσιακά γεγονότα και παράλληλα ενδυναμώνουμε τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς αλλά και το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά, το “Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας”», δήλωσε ο κ. Τσούκας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria