Μ. Κουσουνής: «Το Εθνικό συμφέρον και το ανήκομεν εις...την Δύσιν» - OlaDeka

Μ. Κουσουνής: «Το Εθνικό συμφέρον και το ανήκομεν εις…την Δύσιν»

Ήταν τότε, το 2014 πού ή Ελλάδα είχε εκείνο το εξάμηνο την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρωθυπουργός ο γνωστός μας, Σαμαράς,(ας μου επιτραπεί χωρίς το…κ.),ένας κι αυτός, από τους πολλούς ,διαχρονικά, …υλοποιητές του υπερήφανου Εθνικού δόγματος, το περίφημο ΑΝΗΚΟΜΕΝ εις ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ !!!

Αυτήν την ανά τους αιώνες Εθνικήν μας…Ευεργέτιδα, την Δύσιν, από το 1204 μέχρι το 1974 και εν συνεχεία το 2014 και μετά εις την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των ΠΡΕΣΠΩΝ.

Το ανήκομεν, ΌΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ το ΕΘΝΙΚΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, οι… Εθνικοί μας πολιτικοί,…καλέ άνδρες, κι όχι ΑΝΤΡΕΣ, οι δυστυχώς συνήθως πάσχοντες από το σύνδρομο …Kleinfelter, το αγνοούν πλήρως, αυτόν τόν πολιτικό όρο καί πρακτική πού όταν τήν εφαρμόζουν κάποιοι…ευγενείς πολιτισμενοι τής δύσης για τά κράτη τους,  συμπεριφέρονται  σάν ανθρωποφάγοι κανιβαλοι τών εθνών

Ήταν τότε, το 2014, η Ρωσία ενσωματώνει στην επικράτειά της την Κριμαία όπου σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της είναι Ρώσοι. Η δημοκρατική Δύση της αποικιοκρατίας, του Αμερικάνικου δουλεμπορίου, των Αγγλικών Απαρχάιντ και των Ολλανδικών Μποερς στην Ν. Αφρική, του Βελγικού…Κογκό, της Γαλλικής…Μαδαγασκάρης και της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων στην Αλγερία και οι λοιπές …Δημοκρατικές Ραφινάτες Δυνάμεις μαζί με την Γερμανική …ευεργεσία της ανθρωπότητας, ξεσηκώνονται και ως άλλοι Ιουδαιοφαρισαίοι διαρρυγνύουν τα …Lacost ιμάτια και δαντέλες τους και η Ευρωπαΐκή Ένωση διά του προέδρου αυτής ΣΑΜΑΡΑ, επιβάλλει τιμωρητικό Εμπάργκο στην Φίλη του Ελληνικού λαού, Ρωσία, και ο κ.κ.κ.ΣΑΜΑΡΑΣ( τώρα με τρία…) ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ  αμέσως ό,τι του βάζουν κάτω απ’ τη μύτη του!

Δεν γύρισε να τους ρωτήσει, βρε καλά μου  παιδιά η πατρίδα μου ΔΕΝ εξάγει όπλα, ΔΕΝ εξάγει Μερσεντές, Φολξβάγκεν, ΔΕΝ εξάγει Ρενώ και Σιτροέν, Δεν εξάγει Αεροπλάνα και πολεμικά πλοία και Υποβρύχια, Δεν έχει βαριές χημικές βιομηχανίες, εμείς από τους 600.000 τόννους Ροδάκινα τους 300.000 τόννους τους εξάγουμε στη Ρωσία, μαζί με κάποιες χιλιάδες τόννους Πορτοκάλια και λάδι και προ παντός τα ΓΟΥΝΑΡΙΚΑ μας των οποίων η αξία ξεπερνά κάθε χρόνο τα 200-300.000.000 δολάρια. 

Παρακαλώ απαντήστε μου Σ’ ΑΥΤΟ , ΑΝ υπογράψω το εμπάργκο που μου ζητάτε θα μου ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ όλων αυτών των Οικονομικών απωλειών που θα έχει ή πατρίδα μου, για να μην καταστραφούν και πεινάσουν οι συμπατριώτες μου, πράγμα που επιτάσσει το ΕΘΝΙΚΟ μου ΣΥΜΦΕΡΟΝ, η Ευρωπαϊκή… δημοκρατία μας, η Ευρωπαϊκή …αλληλεγγύη ως και οι λοιπές Ευρωπαϊκές σας αξίες όπως τα δικαιώματα ακόμη και των …ΛΟΑΤΚΙ;

Και φθάσαμε στο σήμερα, το 2022, 10 χρόνια μετά, μας ξανακυβερνάει, η πάλαι ποτέ, Γαλάζια…Εθνικόφρων Παράταξη διά του τακτικού αυτής, μέλους της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ κ. Κούλη Μητσοτάκη (Τορίνο, Δρέσδη), με τον λαό απελπισμένο, εξουθενωμένο, εξοντωμένο, παγωμένο μετά από 4-5 εξοντωτικά μνημόνια, με εγκατεστημένη στο ΥΠΟΥΡΓ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ την περίφημη…ΑΑΔΕ ή  καλύτερα να την ονομάζομε…ΑΑΓΕ , Δηλαδή Ανεξάρτητη Αρχή…ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ Εσόδων, μέ μια   θάλασσα χωρίς…σύνορα, με την προδοσία των Πρεσπών την οποία αποδέχεται, κατ’ εντολή των Γερμανών και ΗΠΑ, ο …αγαπητός κ. Πρωθυπουργός, να κάνει τον  εθνικό…βιασμό, διά της βιαίας απολιγνιτοποίησης, προς όφελος των Γερμανών διά της εγκατάστασης των αξίας  16 δισεκ. ανεμογεννητριών της, με σχεδόν μηδενικές τις εξαγωγές μας με μία…αλληλέγγυη και υποκριτική ΕΕ η οποία εξέθρεψε την προπαγάνδα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΓΟΥΝΑΣ, ένεκα, εκτός των ΛΟΑΤΚΙ και των δικαιωμάτων των…ζώων, έρχεται λοιπόν ΤΩΡΑ ο κ. Μητσοτάκης, υπερασπιζόμενος, με σθένος, τα… ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, να ΖΗΤΗΣΕΙ ο ΙΔΙΟΣ, με ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ενός καλού ΔΟΥΛΟΥ, να ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ από την ΕΕ και του ΝΑΤΟ εναντίον της αδελφής εν τη πίστει αυτής Μεγάλης και Φίλης Χώρας, επειδή αυτή υπερασπίζεται τους ομοεθνείς της στην Ανατολική Ουκρανία, οι οποίοι δεινοπαθούν σήμερα από τούς Δυτικοφιλους και φιλο-ΝΑΤΟικούς και Ναζιστικούς  Ουκρανούς.

Και τα  εθνικά μας οικονομικά συμφέροντα; Και οι εξαγωγές μας στην Ρωσία; Και η ΓΟΥΝΑ ΜΑΣ, η Μητέρα και Πανάρχαια Τροφός του τόπου μας; Μήπως αυτή θα είναι πράγματι τελικά που θα δεχθει την ΟΛΕΘΡΙΑ Μητσοτάκειο…εθνική ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ;

Με βαθύτατη θλίψη για τον επικείμενο αφανισμό της ιδιαιτέρας φιλτάτης Πατρίδος μας και το σκοτεινό μέλλον των παιδιών μας, αφού στην σκληρή, δύσκολη και με ακραίες εδαφοκλιματικές συνθήκες περιοχή της Δ.Μακεδονίας μας, η ευημερία των κατοίκων στηρίχθηκε στην ευγενή αυτήν και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ τέχνη της Γουνοποιίας που στόλιζε κι ομόρφαινε τον Κόσμο.

Δρ. Γεράσιμος (Μάκης) Κουσουνής, Γεωπόνος

ειδικ. στην διατροφή και Εκτροφή Γ.Ν.

Καστοριά  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria