Μαρόκο: LIVE ο απεγκλωβισμός του 5χρονου Ραγιάν που έπεσε σε πηγάδι - OlaDeka

Μαρόκο: LIVE ο απεγκλωβισμός του 5χρονου Ραγιάν που έπεσε σε πηγάδι

Μαρόκο: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το παιδί εξακολουθεί να είναι ζωντανό, αν και φέρει χτυπήματα από την πτώση στα πόδια, στο κεφάλι και στην σπονδυλική στήλη του.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται ο απεγκλωβισμός του μικρού Ραγιάν στο Μαρόκο, καθώς οι διασώστες έχουν ήδη εισέλθει στο ειδικό τούνελ που οδηγεί στο πηγάδι στο οποίο βρίσκεται ο 5χρονος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί παραμένει ζωντανό.

Υπενθυμίζεται πως ο Ραγιάν βρίσκεται σε ένα στενό πηγάδι βάθους 30 μέτρων εδώ και πέντε μέρες, καθώς οι διασώστες προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Ο Ραγιάν έπεσε στο πηγάδι που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στο χωριό Ιγράν, όχι μακριά από την τοποθεσία Μπαμπ Μπερέντ, στην επαρχία Σεφσαουέν του Μαρόκο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το παιδί εξακολουθεί να είναι ζωντανό, αν και φέρει χτυπήματα από την πτώση στα πόδια, στο κεφάλι και στην σπονδυλική στήλη του.

Αυτή τη στιγμή στο ειδικό τούνελ βρίσκονται διασώστες μαζί με ιατρική ομάδα, οι οποίοι εξακολουθούν να ελπίζουν ότι το παιδί είναι ζωντανό.

Ελπίδα μέσω του #saverayan
Με το hashtag #saverayan χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον μικρό Ραγιάν και προσεύχονται να βγει ζωντανό

https://twitter.com/taekoooobi/status/1490005836680544257?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1490005836680544257%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.flash.gr%2Fworld%2F1912748%2Fmaroko-se-ekseliksi-o-apegklovismos-tou-5xronou-ragian-pou-epese-se-pigadi

Στο σημείο βρίσκεται συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου που ξεσπά συχνά σε χειροκροτήματα προσπαθώντας να εμψυχώσουν τους διασώστες αλλά και τους συγγενείς του μικρού Ραγιάν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria