Καστοριά - Υπόθεση ξυλοδαρμού: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι - OlaDeka

Καστοριά – Υπόθεση ξυλοδαρμού: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού 50χρονου πολίτη σε bar-club της οδού Ερμού στην Καστοριά.

Η διαδικασία της ανάκρισης θα συνεχιστεί και όταν ολοκληρωθεί με καταθέσεις τόσο του παθόντος όταν αυτό καταστεί δυνατό, όσο και των υπολοίπων μαρτύρων θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν μέλη του συνδέσμου ΠΑΟΚ Καστοριάς που περίμεναν τους κατηγορουμένους φίλους τους δύο από τους οποίους τουλάχιστον, είναι ασκούμενοι πολεμικών τεχνών .

Άλλη πληροφορία αναφέρει πως, στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας κλήθηκε να καταθέσει και ο υπεύθυνος του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για το συμβάν, αλλά και για κάτι άλλο που ακούγεται, ότι δηλαδή οι δύο από τους τρεις δράστες βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ ήταν ανεμβολίαστοι.

Εξοργισμένοι από την άλλη πλευρά, οι συγγενείς του παθόντος δηλώνουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε νομική δυνατότητα για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι του σοβαρού τραυματισμού του ανθρώπου τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria