Και τώρα που σταματήσαμε τον λιγνίτη...μαθαίνουμε από τον Α. Ανδριανόπουλο ότι υπάρχει νέα τεχνολογία παραγωγής φθηνής και καθαρής ενέργειας με λιγνίτη! - OlaDeka

Και τώρα που σταματήσαμε τον λιγνίτη…μαθαίνουμε από τον Α. Ανδριανόπουλο ότι υπάρχει νέα τεχνολογία παραγωγής φθηνής και καθαρής ενέργειας με λιγνίτη!

ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ…

«Εντυπωσιακή εξέλιξη! Πρόταση επένδυσης στην Ελλάδα, από αυστραλιανή εταιρία, για αγορά λιγνίτη (που πλέον δεν χρησιμοποιούμε) και παραγωγή από αυτόν ενέργειας (δίχως ρύπους, λόγω νέας τεχνολογίας) σε πολύ χαμηλότερο κόστος. Λύνεται πρόβλημα ακρίβειας ΑΜΕΣΑ. Ελπίζω να μην ματαιωθεί.» γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και βάζει φωτιά στην ήδη ταραγμένη ατμόσφαιρα λόγω των πρωτοφανών και εξοντωτικών ανατιμήσεων της ηλεκτρικής ενέργειας που έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους Ελληνες πολίτες. Γιατί ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπόσχονταν δια στόματος Χατζηδάκη ότι η ιδιωτικοποίηση της αγοράς ενέργειας θα φέρει ανταγωνισμό και μείωση τιμών, συνέβη ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα με τον πλέον οδυνηρό τρόπο για τους καταναλωτές.

Περιττό να σχολιάσουμε το τι γίνεται στο νήμα της δημοσίευσης του καθηγητή Ανδριανόπουλου στο twitter από σχολιαστές που εκπλήσσονται και αναρωτιούνται γιατί σταματήσαμε τον λιγνίτη αφού υπάρχει τέτοια τεχνολογία. Άλλοι ζητούν μέχρι και παρακαλώντας περισσότερες πληροφορίες και πηγές για τη συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά και για την ίδια την είδηση που αφορά στην πρόταση που όπως αναφέρει ο Α. Ανδριανόπουλος έχουν κάνει αυστραλοί στην Ελλάδα.

https://twitter.com/cdionis1/status/1492903082316947458

Πάρτε μια γεύση από το χαμό που προκάλεσε το tweet

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria