Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη σε υπεύθυνους συνδέσμων του ΠΑΟΚ και του Άρη - OlaDeka

Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη σε υπεύθυνους συνδέσμων του ΠΑΟΚ και του Άρη

Ποινική δίωξη σε υπεύθυνους συνδέσμων του ΠΑΟΚ και του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκαν δύο διαφορετικές δικογραφίες

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν, με την αυτόφωρη διαδικασία, οι δύο συλληφθέντες, μετά το μπαράζ των αστυνομικών ερευνών σε συνδέσμους οπαδών της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου –μεταξύ άλλων– κατασχέθηκαν μαχαίρια και λοστοί. Πρόκειται για δύο υπεύθυνους συνδέσμων ΠΑΟΚ και Άρη, ηλικίας 43 και 36 ετών, σύμφωνα με το grtimes.gr.Εις βάρος τους, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τις ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν, οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως ήταν υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 13 συνδέσμους οπαδών, διαφόρων συλλόγων της πόλης και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος. Σημειώνεται πως αφορμή στάθηκε η δολοφονία του 19χρονου Άλκη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η αστυνομική επιχείρηση δεν συνδέεται με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του αιματηρού επεισοδίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria