Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης - OlaDeka

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη, σήμερα, Τετάρτη, ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης είναι 23 ετών και είναι σεσημασμένος. Για το γεγονός ενημέρωσε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», συνεχίζει στο μήνυμα του ο κ. Θεοδωρικάκος.  

Ο συλληφθείς είναι ανάμεσα στα άτομα που είχαν προσαχθεί. Η αστυνομία είχε εντοπίσει τα αυτοκίνητα που έφτασαν στο σημείο και που επέβαιναν οι δράστες. Οι κάμερες είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο

Στο μεταξύ, στη Βέροια τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου 19χρονου. Δεκάδες πολίτες έσπευσαν στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, στο κοιμητήριο της Βέροιας προκειμένου να αφήσουν λίγα λουλούδια και να αποχαιρετήσουν τον Άλκη ενώ δίπλα στους γονείς και στην αδερφή του βρέθηκαν φίλαθλοι του Άρη αλλά και άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria