Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: 2η θέση για τον Κένταυρο Καστοριάς και πρόκριση στα μπαράζ για την Α2 Εθνική - OlaDeka

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: 2η θέση για τον Κένταυρο Καστοριάς και πρόκριση στα μπαράζ για την Α2 Εθνική

Την Κυριακή 30/1/2022 πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη οι αγώνες των play off για την τελική κατάταξη των δέκα ομάδων που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος. Αυτοί οι αγώνες ήταν υψίστης σημασίας καθώς θα αναδεικνυόταν οι δυο ομάδες που θα έπαιρναν την πρόκριση στην τελική φάση των μπαράζ για την άνοδο της Α2 Εθνική κατηγορία αλλά και ποιες ομάδες θα υποβιβάζονταν στο Α’ τοπικό Βορείου Ελλάδος.

Ο Κένταυρος Καστοριάς αγωνίστηκε για τις θέσεις 1-4 και αντιμετώπισε αρχικά την αξιόμαχη ομάδα του Ιάσων Βόλου. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν μονόδρομος η νίκη, με την καστοριανή ομάδα να καταφέρνει να κερδίζει τον αγώνα με σκορ 3-2 στις νίκες. Με αυτήν την νίκη ο Κένταυρος Καστοριάς πήρε την ιστορική πρόκριση και ένα από τα δύο εισιτήρια για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Την πρόκριση στα μπαράζ πήρε και η ομάδα του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης αφού πέτυχε την νίκη επί της ΧΑΝΘ με σκορ 3-0 στις νίκες.

Στην συνέχεια η καστοριανή ομάδα έπαιξε με την ομάδα του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης για τις θέσεις 1-2 και για το ποιος θα έβγαινε πρωταθλητής. Σε αυτό το παιχνίδι ο Κένταυρος Καστοριάς ηττήθηκε με σκορ 3-0 στις νίκες. 

Τα κρίσιμα παιχνίδια των μπαράζ θα διεξαχθούν στις 12-13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Με τον Κένταυρο Καστοριάς να γίνεται η πρώτη καστοριανή ομάδα που θα συμμετάσχει σε μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Τελική κατάταξη των ομάδων στην Β’ Εθνική Βορείου Ελλάδας:

1 ΟΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2 Α.Σ.Μ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ “Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”

3 ΙΑΣΩΝ ΒΟΛΟΥ

4 ΧΑΝΘ

5 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

6 ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

7 ΠΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ ΣΙΝΔΟΥ

8 ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

9 ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

10 ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria