Α’ ΕΠΣ : Αυλαία του β’ γύρου – Επικράτησαν τα φαβορί – 13άρι η Καστοριά 1980 - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ : Αυλαία του β’ γύρου – Επικράτησαν τα φαβορί – 13άρι η Καστοριά 1980

Πρεμιέρα του β’ γύρου με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής στην οποία επικράτησαν τα φαβορί και η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη

Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Καστοριάς συνέχισε για μία ακόμη αγωνιστική τις νικηφόρες εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά έπιασε 13άρι, επικρατώντας στο γήπεδο του Κάστορα στην Χλόη του συντοπίτη του ΑΟ Κάστωρ με το επιβλητικό σκορ 0-6, συνεχίζοντας έτσι το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της και βρίσκεται στο +7 από την 2η θέση.

Αντίθετα, ο ΑΟ Κάστωρ, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη παραμένοντας για ένα ακόμη ματς εντός έδρας χωρίς να γευθεί ένα θετικό αποτέλεσμα και μπήκε πλέον σε περιπέτειες.

Την μεγάλη αγωνιστική και βαθμολογική της άνοδο επιβεβαίωσε η Δόξα Κορησού, μετά τη νέα εκτός έδρας νίκη που πέτυχε, συνεχίζοντας την εκπληκτική της πορεία. Οι μαυραετοί που βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ (1-0 στο 6′) ανεβάζοντας στροφές μετά το 20λεπτο έκαναν την ανατροπή και πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο της Πολυκάρπης επί του «φορμαρισμένου» το τελευταίο διάστημα  γηπεδούχου Ηρακλή με σκορ 1-3, συμπληρώνοντας οκτώ ματς χωρίς ήττα, ενώ μετράνε έξι σερί νίκες,  παραμένοντας σταθερά στην 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι πράσινοι, μετά από νικηφόρο σερί τριών αγώνων, γνώρισαν την 2η εντός έδρας ήττα.

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η ομάδα της Αστραπής συνεχίζοντας έτσι τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Οι κιτρινόμαυροι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1), στη εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Πεντάβρυσο, στη συνέχεια ανεβάζοντας στροφές, κατάφεραν και γύρισαν εύκολα το ματς, επικρατώντας με σκορ 4-1, σημειώνοντας έτσι την 6η εντός έδρας νίκη τους, ενώ διατηρήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

 Αντίθετα, οι κυανόλευκοι εξακολουθούν να βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, αφού συμπλήρωσαν 9 ματς χωρίς νίκη, παραμένοντας στον… πάτο της βαθμολογίας.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Παναργειακός πήρε το τρίποντο εντός έδρας, καθώς επιβλήθηκε με το καθαρό σκορ 2-0 του Γράμμου Μαυροχωρίου, δίνοντας συνέχει στο σερί των νικηφόρων εμφανίσεων του.

Ήταν η 9η νίκη για τους κοκκινόμαυρους στο φετινό πρωτάθλημα, με την οποία ισοβαθμούν στην 3η θέση με την Αστραπή Μεσ/μίας, ενώ ο Γράμμος γνώρισε την 4η ήττα μακριά από την έδρα του, παραμένοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Βαθμούς και  γκολ μοιράστηκαν Νταηλάκη και Γραμμοχώρια στο μεταξύ τους ενδιαφέρον γειτονικό ντέρμπι, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, ενώ και οι δύο ομάδες αγνοούν το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Την μεγάλη έκπληξη πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου, η οποία το τελευταίο διάστημα κάνει πορεία πρωταθλητισμού!!! Το Βίτσι, άλωσε και το γήπεδο των Αμπελοκήπων, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 0-2 και πήρε παράλληλα την ρεβάνς του α’ γύρου (1-4). Οι φιλοξενούμενοι εκπλήσσουν με την πορεία τους, αφού μετράνε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες – οι δύο εκ των οποίων εκτός έδρας-, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Αμπελοκήπων που γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα, από το 40’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες (αποβολή τερματοφύλακα), ενώ εκφράζει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Δημητριάδη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria