Αναμέτρηση για το πρωτάθλημα περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - OlaDeka

Αναμέτρηση για το πρωτάθλημα περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Υποδέχεται την Αναγέννηση Σερβίων για το 9/9 ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!Με μόνο στόχο την 9η διαδοχική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας υποδέχεται αύριο Σάββατο (5/2) στις 19:00 την Αναγέννηση Σερβίων στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας.Η ομάδα του κόουτς Τζιλίνη μετά το ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της πλέον, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (19:00).Απέναντι μας, μια ομάδα με πολύ αξιόλογη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, που μπορεί να προκαλέσει σε κάθε αναμέτρηση προβλήματα στους αντιπάλους της.

Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας προσηλωμένος στον στόχο και το πλάνο του προπονητή, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ζητούμε για ακόμα μια φορά και ελπίζουμε τελευταία την κατανόηση, καθώς λόγω των μέτρων της Πολιτείας κατά του covid 19, στις κερκίδες αύριο θα επιτραπεί 10% πληρότητα (20 φίλαθλοι). Ευελπιστούμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι να μπορούμε να έχουμε όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο δίπλα μας.

Υποχρεωτική η παρουσία σας με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό τεστ για τους ανήλικους φίλους μας, μαζί με το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο κτλπ.) και απαραίτητη η χρήση μάσκας.Αντίπαλος: Αναγέννηση ΣερβίωνΤοποθεσία: ΔΑΚ ΜεσοποταμίαςΗμερομηνία: Σάββατο 5 Φεβρουαρίου Ώρα: 19:00Διαιτητές: κύριοι Λύγουρας και ΜαρινέληςΚαλή επιτυχία στην ομαδάρα μας…

#Το_ταξίδι_συνεχίζεται

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria