400.000 ευρώ στον Δήμο Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς» - OlaDeka

400.000 ευρώ στον Δήμο Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς»

Με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εγκρίνεται η δέσμευση ποσού 400.000 ευρώ στον Δήμο Καστοριάς για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς».

Η υλοποίηση του έργου κρίνεται απολύτως αναγκαία προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Όπως δήλωσε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου :

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αγκαλιάζει ένα ακόμη αίτημα της τοπικής κοινωνίας, που ακουμπάει στον συνολικό σχεδιασμό μας για την δημιουργία υποδομών με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η οδική ασφάλεια αποτελεί μία από τις κεντρικές προτεραιότητες που έχουμε θέσει, στην πράξη όχι απλώς στα λόγια. Γι’ αυτό και έχουμε βάλει μπρος μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις σε επιλεγμένα, κρίσιμα σημεία του οδικού δικτύου αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους».

Η κ. Αντωνίου ευχαριστεί θερμά τον αρμόδιο Υπουργό Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria