Τι λέει ο αδερφός του Μιχάλη Ζησόπουλου - Τη δική της μάχη δίνει σήμερα η 62χρονη μητέρα του η οποία ούτε εκείνη έχει εμβολιαστεί - OlaDeka

Τι λέει ο αδερφός του Μιχάλη Ζησόπουλου – Τη δική της μάχη δίνει σήμερα η 62χρονη μητέρα του η οποία ούτε εκείνη έχει εμβολιαστεί

Μόλις στα 39 του χρόνια «έσβησε» από επιπλοκές του κορονοϊού ο Μιχάλης Ζησόπουλος.

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος από την Καστοριά δεν είχε εμβολιαστεί όπως αποκάλυψε στο LIVE NEWS ο αδερφός του.

«Ήταν λίγο αμφίβολος αν θα το κάνει. Καθυστέρησε δύο μήνες, άλλους δύο μήνες, ξέρετε πως είναι αυτά. Ούτε αρνητής ήταν, ούτε τίποτα».

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 39χρονος δεν κατάφερε να νικήσει τις σοβαρές επιπλοκές που του δημιούργησε ο ιός.

«Και οι γιατροί εδώ απόρησαν. Ήταν από τα πιο σοβαρά περιστατικά. Έκανε βαριάς μορφής πνευμονία. Την στιγμή αυτή νοσηλεύεται και η μητέρα μου. Και το σημαντικό είναι ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Δε μας το επιτρέπουν οι ψυχολόγοι μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της».

Ένας καρδιακός φίλος παραδέχεται στην κάμερα του LIVE NEWS πως αν είχε εμβολιαστεί ο 39χρονος ίσως τώρα να ζούσε.

«Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και το πέρασα ελαφριά. Κι αν αυτός είναι ο λόγος που έφυγε είναι κρίμα. Αν είχε κάνει το εμβόλιο θα είχε σωθεί;».

Τη δική της μάχη δίνει σήμερα η 62χρονη μητέρα του η οποία ούτε εκείνη έχει εμβολιαστεί. Στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών αναφέρθηκε ο αδερφός του εκλιπόντος.

«Έδιναν τη ψυχή τους. Αρκεί να σας πω ότι με έπαιρναν τα μεσάνυχτα απλά για να μου πουν ότι όλα πάνε καλά και να μην ανησυχούμε».

Πάλεψε 7 μέρες διασωληνωμένος στην εντατική αλλά έσβησε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria