Συνελήφθη ιερέας για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων - OlaDeka

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης σε έναν ιερέα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ιερέας βίαζε μια ανήλικη – που σήμερα είναι 16 στα 17 – για 5 μήνες, το 2019, σε χώρους της εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια (σ.σ. και όχι στην Ηλιούπολη όπως ήταν αρχικά οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές).

Η κοπέλα, που πήγαινε στο κατηχητικό, μετά από 5 μήνες σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία. Όπου τύχαινε να δει τον ιερέα λιποθυμούσε από την ταραχή της, από τα όσα άκρως τραυματικά και αρρωστημένα είχε ζήσει.

Τελικά τώρα, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει γι αυτό στους γονείς της, οι οποίοι και έκαναν την καταγγελία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει στην κατοχή του και πορνογραφικό υλικό με την άτυχη κοπέλα.

Ο ιερέας είναι 37 χρονών και έχει 3 παιδιά. Σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγείται στον ανακριτή. Είναι κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria