Στο πλευρό του Κτηνοτρόφου που επλήγη από τη φωτιά στην Πτελέα η Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κοζατσάνη και ο θεμ. Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μάνος - OlaDeka

Στο πλευρό του Κτηνοτρόφου που επλήγη από τη φωτιά στην Πτελέα η Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κοζατσάνη και ο θεμ. Αντιπεριφερειάρχης Θ. Μάνος

Η Αντιπεριφερειάρχης  Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη με τον  Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμά Μάνο, βρέθηκαν άμεσα στην Πτελέα, σήμερα Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022,  για να συμπαρασταθούν στους ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας, η οποία καταστράφηκε από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα.

Η  κα. Κοζατσάνη επικοινώνησε και συναντήθηκε με τον  Δήμαρχο Νεστορίου Χρήστο Γκοσλιόπουλο, την Αντιδήμαρχο Νεστορίου Ιωάννα Νταούτη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βαγγέλη Νικολόπουλο, κτηνοτρόφους και κατοίκους της περιοχής, για να δουν τις άμεσες ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν.

Με συντονισμένες ενέργειες όλων, κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν, σε πρώτη φάση, την ύπαρξη τροφής για τα ζώα, με την αμέριστη βοήθεια και ανταπόκριση των κτηνοτρόφων και των κατοίκων της περιοχής.

Παράλληλα, από τις πρώτες πρωινές ώρες στάλθηκε γκρέιντερ από τον εξοπλισμό του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς για να βελτιώσει την προσβασιμότητα του δρόμου προς την κτηνοτροφική μονάδα, ώστε να είναι πιο εύκολες οποιεσδήποτε παρεμβάσεις χρειαζόταν να γίνουν, δεδομένης της χιονόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή.

Η Π.Δ.Μ. – Π.Ε. Καστοριάς  στέκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών της μονάδας, δρώντας με κάθε δυνατό τρόπο, στο πλαίσιο πάντοτε του εφικτού, ώστε να τους υποστηρίξει σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνούν, έπειτα από την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεων,  των ζωοτροφών, αλλά και των μηχανημάτων τους.

κτηνοτροφική μονάδα Πτελέα
κτηνοτροφική μονάδα Πτελέα
κτηνοτροφική μονάδα Πτελέα
κτηνοτροφική μονάδα Πτελέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria