Ναι στην πρόταση μομφής - Όχι σε εκλογές δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης - OlaDeka

Ναι στην πρόταση μομφής – Όχι σε εκλογές δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στην Πόπη Τσαπανίδου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι, ναι μεν, δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο τουΚΙΝΑΛ, ο Τσίπρας, «ψάχνει σωσίβιο και ψάχνοντας σωσίβιο για τον ίδιο προσέφυγε στον κ. Μητσοτάκη».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης διευκρίνισε ότι «Δε θα παρέχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση. Απεδείχθη περίτρανα ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκη για μια κυβέρνηση με τεχνοκρατική επάρκεια και αποτελεσματικότητα δεν στέκει. Απέτυχε παταγωδώς. Προφανέστατα δεν θα παρέχουμε στήριξη στην κυβέρνηση, θα ψηφίσουμε την πρόταση αυτή. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Η κυβέρνηση ήταν απολύτως απροετοίμαστη για τα ακραία καιρικά φαινόμενα».

Ταυτόχρονα, όμως, ξεκαθάρισε ότι «αυτό δε σημαίνει ότι θα μπούμε στα μικροκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στην κυβέρνηση και θα καταθέσουμε προτάσεις. Το υπουργείο κλιματικής αλλαγής να γίνει πραγματικό υπουργείο κι όχι ένα κέλυφος όπως είναι σήμερα».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria