Μάκης Κουσουνής: «Κάποτε ακούγονταν ο...παιάνας, Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!» - OlaDeka

Μάκης Κουσουνής: «Κάποτε ακούγονταν ο…παιάνας, Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»

Κάποτε με παλμό, με φλόγα, με ορμή, ακούγονταν ο…παιάνας.

Ποιός παιάνας; Αυτός…”’Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!”’

Και μετά. ήρθαν οι αδύνατον να… σβηστούν οι πυρκαγιές στην Εύβοια, για να φυτευτούν εκεί αντί για δένδρα, οί …ανεμογεννήτριες της Μέρκελ!!

Μετά ήλθε…τρέχοντας η απολιγνιτοποίηση για να σώσει(;) o …Her Koul Mitsotak το κλίμα της…γης, τους πάγους της Γροιλανδίας και τα Ραδίκια του Αμαζονίου και φυσικά την οικονομία της..Γερμανίας με τις ανεμογεννήτριες της.

Μετά ήλθε ο… κορονοιούλης και ή Γερμανική…Pfizer με τα πειραματικά, αλλά πραγματικά σωτήρια mRNA εμβολιά της, πού δεν είναι σαν τα παραδοσιακά με αδρανοποιημένα αντιγόνα, και είπε η κυβέρνηση στα παιδάκια, ”’Τσίμπα ένα… Laptop, ή ένα…Βάουτσερ για κάνεις το εμβόλιο της  Pfizer,”’ κι εσείς οι …αεροψεκασμένοι, 100 ευρώ πρόστιμο και οι λοιποί 7000 νοσηλευτές, στο σπίτι σας, δεν πειράζει που λείπετε από τα νοσοκομεία .

Αλλά, συγνώμη, πριν απ’ όλα αυτά, εξεπλήρωσε την Γερμανική…επιθυμία αναγνωρίσεως των σκοπιανών σαν απογόνους του…Μεγαλέξανδρου ως και  πεντέξι … Γερμανικές δωροεπιταγές, τα γνωστά μας γερμανικά μνημονιάκια, για να στρώσουμε την…οικονομία μας, αφού δεν έφθαναν αυτά που πήραν πίσω από τα σκάνδαλα της Ζήμενς, της Novartis, τα τούβλα του Κοσκωτά, τα εκατομμύρια του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου και των λοιπών…Δημοκρατικών Δυνάμεων. Και προχθές, αγαθή τη τύχη, ήλθε η χιονοθύελλα στην Εύβοια, στά νησιά μας και στην… Αττική οδό. Αποκλείστηκαν οι κτηνοτρόφοι μας. Τά κοπάδια τους, τα γιδοπρόβατά τους χωρίς νερό, τροφή και ηλεκτρικό ,και χιλιάδες τα αποκλεισθέντα αυτοκίνητα στην με… χρυσοφόρα διόδια Αττική Οδό.

Κι αμέσως, μπράφ πού λένε, η φιλάνθρωπος κυβέρνηση δίνει διαταγή στην Αττική οδό, ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ το ΚΑΘΕ  αποκλεισμένο αυτοκίνητο από τά χιόνια, με ΖΕΣΤΑ, 2000 Ευρώ !!!

Είδες λοιπόν, χαζέ, εσύ τσομπάνε, που περιμένεις ακόμη τις αποζημιώσεις σου απο τον…ΕΛΓΑ, αν ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ βάσει της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ και ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ τα ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ σου, στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, κι όχι πάνω στα χιονισμένα βουνά, θα έπαιρνες, μπράφ, ΑΜΕΣΩΣ, ζεστά…2000-ρικα, για ΚΑΘΕ αποκλεισθέν από τά χιόνια ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ σου!!!      

Μετά απ’όλα τα εν ολίγοις ανωτέρω, νομίζω πως πλέον με νέα υπερηφάνεια …τύπτωντας τα Νεοδημοκρατικά στήθη μας, να ψάλλουμε, όλοι μαζί τον ΝΕΟ παιάνα μας, και μάλιστα αυτόν, σε μια νέα συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, αυτόν πού τώρα θα..λέει…

Ζήτω ή Μέρκελ

Ζήτω η Μ.Α.Τ.Σ.- αρία

Ζήτω ή ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Αντε κι ο Θεός Βοηθός και στους ευκολόπιστους και πάντα προδομένους Ελληνες και στα δύστυχα παιδιά μας, Καλή Λευτεριά

Με τιμή

Δρ.Γερασ.(Μάκης) Κουσουνής, Γεωπόνος



EU Charter of Fundamental Rights (Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ)

Άρθρο 11 – Ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης

1. Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης. Το δικαίωμα αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία γνώμης και την ελευθερία λήψης ή μετάδοσης πληροφοριών ή ιδεών, χωρίς την ανάμειξη δημοσίων αρχών και αδιακρίτως συνόρων.

2. Η ελευθερία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η πολυφωνία τους είναι σεβαστές.

Οι εκάστοτε απόψεις που εκφράζονται στο ιστολόγιο είναι οι προσωπικές απόψεις των συντακτών και συντακτριών τους. Δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη τη θέση του oladeka.com .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria