Ζ. Τζηκαλάγιας: «Ο θάνατος του Μιχάλη Ζησόπουλου θα μπορούσε να αποφευχθεί»! - OlaDeka

Ζ. Τζηκαλάγιας: «Ο θάνατος του Μιχάλη Ζησόπουλου θα μπορούσε να αποφευχθεί»!

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΕΙ

Αίσθηση προκαλεί η δημοσίευση του βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια ο οποίος αναφερόμενος στον θάνατο του 39χρονου Μιχάλη Ζησόπουλου σημειώνει χαρακτηριστικά «… ο πρόωρος και άδικος θάνατός του δεν πρέπει κανένα μας να αφήσει παγερά αδιάφορο. Πρόωρος γιατί είναι μόλις 39 ετών και άδικος γιατί θα μπορούσε να αποφευχθεί». Πολλοί στην Καστοριά αντιλαμβάνονται ότι ο βουλευτής έκανε αυτή την αναφορά επειδή ο αποθανών δεν ήταν εμβολιασμένος και επηρεασμένος από διάφορους παράγοντες (ήταν βαθιά θρησκευόμενος αναφέρουν άλλες πηγές) αρνούνταν να εμβολιαστεί. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Μιχάλης Ζησόπουλος δεν είχε προβλήματα υγείας και γενικά έκανε μια υγιεινή ζωή.

Δείτε τι έγραψε ο Ζήσης Τζηκαλάγιας:

Ένα μήνα πριν, ο Μιχάλης Ζησόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του μίλησε για την φλόγα της αγάπης.

Σήμερα ο πρόωρος και άδικος θάνατός του δεν πρέπει κανένα μας να αφήσει παγερά αδιάφορο. Πρόωρος γιατί είναι μόλις 39 ετών και άδικος γιατί θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Συλλυπούμαι βαθιά την μάνα και τα αδέλφια του.

Ο πατέρας του ο Σωτήρης, ο φίλος μου ο “Ληξίαρχος” της Καστοριάς, θα τον ξαναζεστάνει όπως όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά του,που τον περιμένει.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria