Επιστροφή στην δράση με νίκη για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας! - OlaDeka

Επιστροφή στην δράση με νίκη για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, ο οποίος υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής την Δύναμι Κοζάνης, της οποίας επιβλήθηκε με 93-61.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ισορροπημένα για τις δύο ομάδες, με την ομάδα μας να ανεβάζει ρυθμό σε επίθεση και άμυνα και να παίρνει διψήφιο προβάδισμα στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη. Στην συνέχεια ο χρόνος μοιράστηκε σε όλους τους παίκτες για να έρθει το τελικό σκορ στο 93-61.

Συγχαίρουμε την Δύναμι Κοζάνης για την προσπάθεια και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που τήρησαν τα απαραίτητα μέτρα (10% πληρότητα, χρήση μάσκας) και ανυπομονούμε σύντομα να σας έχουμε όλους δίπλα μας.Πλέον η ομάδα μας παραμένει πρώτη και αήττητη με 8/8 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει την προσπάθεια και την δουλειά ενόψει της συνέχειας.

#Το_ταξίδι_συνεχίζεται

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – Δύναμι Κοζάνης 93-61Τα δεκάλεπτα: 23-19, 46-33, 80-47, 91-63ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Πιπερόπουλος 10 (1), Γεωργάκας 7, Ρέππας 2, Κατσιάνης, Παγανάς Γ. 19, Παγανάς Δ. 8, Τσολάκης 17, Πανίδης 13, Ιωσήφ 5, Βελαώρας 4, Γκάσης, Φούφας 10 (2)

Δύναμι Κοζάνης: Γκορδής 7, Τολίκας 12 (1), Πατσώνας 15 (4), Μπετσάκος 6, Γκανάτσιος 9 (1), Παπαδόπουλος 12

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria