Επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας από αντιπροσωπεία ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και λεωφορείων της Π.Ε. Φλώρινας στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας - OlaDeka

Επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας από αντιπροσωπεία ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και λεωφορείων της Π.Ε. Φλώρινας στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 αντιπροσωπεία ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων και λεωφορείων που εδρεύουν στην Π.Ε. Φλώρινας, αποτελούμενη από τους Γιάννη Δημητρίου, Θωμά Γιατρακά και Νίκο Μαλεγανέα, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης των επιχειρηματιών του κλάδου, επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου.

Σύμφωνα με το ψήφισμα ζητείται η ένταξη των Κ.Α.Δ. των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων στις ενισχύσεις του αναπτυξιακού νόμου, που βρίσκεται σε διαβούλευση, καθώς και η παροχή οικονομικών μέτρων στήριξης του κλάδου, που πλήττεται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της πανδημίας (covid-19).

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του κλάδου ότι θα διαβιβάσει τα αιτήματα τους στα αρμόδια Υπουργεία, παράλληλα τους ζήτησε να καταθέσουν απόψεις σχετικά με τις επιπτώσεις που υφίσταται ο κλάδος στην περιοχή από την απολιγνιτοποίηση.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria