Είχε σχέση με τη γούνα και την Καστοριά ο τέταρτος συλληφθείς για την κλοπή των γουναρικών; - OlaDeka

Είχε σχέση με τη γούνα και την Καστοριά ο τέταρτος συλληφθείς για την κλοπή των γουναρικών;

O 38χρονος ημεδαπός που συνελήφθη στις 15-01-2022 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, σε περιοχή της Χαλκιδικής ως τέταρτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία τον Οκτώβριο του 2021 είχε διαπράξει διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από επιχείρηση γουναρικών σε περιοχή της Καστοριάς δημιούργησε ερωτηματικά για το εάν είχε σχέση με την Καστοριά και το χώρο της γουνοποιίας.

Να θυμίσουμε ότι στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθησαν τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του έτους 2021, ακόμη τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (δύο αλλοδαποί τον Οκτώβρη – σέρβοι και ένας έλληνα τον Νοέμβριο).

Ο συλληφθείς την 15η Ιανουαρίου 2022 ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, οδήγησε τους αλλοδαπούς δράστες στην περιοχή της Καστοριάς προγενέστερα της κλοπής, προς συγκέντρωση πληροφοριών του χώρου και εν συνεχεία συμμετείχε στη μεταφορά των αφαιρεθέντων γουναρικών προς το κρησφύγετο – ορμητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο τέταρτος της σπείρας – έλληνας, που συνελήφθη το Σάββατο 15 Ιανουαρίου σε περιοχή της Χαλκιδικής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του oladeka.com , μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει σχέση με την Καστοριά αλλά και ούτε με τον κλάδο της γουνοποιίας. Παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίζεται…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria