Απολογισμός της χρονιάς από την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς (φωτογραφίες) - OlaDeka

Απολογισμός της χρονιάς από την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς (φωτογραφίες)

Αποχαιρετώντας το 2021, ένας σύντομος απολογισμό για τα πεπραγμένα της ΕΣΠΕΕΚΑΣ τη χρονιά που φεύγει. Καταθέσαμε πληθώρα εγγράφων προς την Ομοσπονδία μας (ΠΟΕΣ) για ότι μας απασχόλησε σε τοπικό επίπεδο. Ενδεικτικά: Διαρκής ανάδειξη του θέματος της χορήγησης επιδόματος παραμεθόριων περιοχών στους υπηρετούντες στο 15ο ΣΠ, θέμα το οποίο έγινε αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου με πλήθος ερωτήσεων από το σύνολο σχεδόν των κομμάτων του κοινοβουλίου. Πρόταση για πραγματοποίηση ΕΥΕ στο Γ.Ν.Καστοριάς. Παραμετροποίηση των κριτηρίων μεταθέσεων. Ανακαίνιση των ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ, όπου χάρη στην επιμονή, υπομονή και κατανόηση του δίκαιου του αιτήματος από την Ιεραρχία και τη συμβολή των συναδέλφων της περιοχής έχουν προχωρήσει σημαντικά οι εργασίες ανακαίνισης τους.

Πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς για την ανάδειξη και προώθηση προς επίλυση κάθε προβλήματος.

Σταθήκαμε και φέτος όμως δίπλα στον συνάδελφο και την οικογένεια του με πράξεις. Μεγαλώσαμε την τράπεζα αίματος της Ένωσης , χάρη στη δική σας συμμετοχή. Εμπλουτίσαμε περαιτέρω την δανειστική μας βιβλιοθήκη. Εξασφαλίσαμε περισσότερες προσφορές από καταστήματα, συμβάλλοντας στην έμμεση οικονομική ανακούφιση όλων μας. Δείξαμε την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας. Επιτρέψτε μου να μην αναφέρω καμία από τις δράσεις αυτές, είναι γνωστές σε όλους σας. Το καλό δεν χρειάζεται διαφήμιση. Προσφεραμε με την αρωγή εταιρειών και ιδιωτών 1,5 τόνο χρώματα, air condition και πειστικό μηχάνημα πλύσεως στο 15ο ΣΠ, για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης του προσωπικού. Αρωγός στο έργο μας, η Ομοσπονδία μας. Η ΠΟΕΣ.

Ένα είναι σίγουρο.

Το 2022 θα συνεχίσουμε….Πιο δυνατοί, πιο διεκδικητικοί. Όλοι μαζί.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας. Καλές γιορτές σε όλες και όλους σας.

Χρήστος Μαρινέλης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria