Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 22 & 23 Ιανουαρίου 2022 - OlaDeka

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 22 & 23 Ιανουαρίου 2022

Μετά τη λήξη της αναστολής διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, επιστρέφει και ο Α.Σ. Καστοριάς στο γήπεδο. Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου η Εφηβική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, θα υποδεχτεί τον Αρίων Πτολεμαΐδας, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης», ενώ την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς-άροσις, θα ταξιδέψει στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει τους Ίκαρους Γιαννιτσών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ. Συγκεκριμένα, για άτομα ηλικίας έως 12 ετών, η είσοδος επιτρέπεται με self test, 13-17 ετών με PCR-test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών, ενώ για τους άνω των 18 ετών η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους.

Το ποσοστό των θεατών που θα εισέλθουν στο γήπεδο είναι 10% και αντιστοιχεί σε 32 θεατές. Αυτές οι θέσεις θα διατεθούν για τους γονείς των αθλητών του Εφηβικού, καθώς και για τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

  • Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
  • Γήπεδο: ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ώρα: 17:00

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

  • ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_ΑΡΟΣΙΣ
  • Γήπεδο: ΕΛΕΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ώρα: 17:00
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria