Τρόφιμα παρέδωσε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού στην Τράπεζα Τροφίμων της Αγίας Παρασκευής - OlaDeka

Τρόφιμα παρέδωσε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού στην Τράπεζα Τροφίμων της Αγίας Παρασκευής

Οι μαθητές/μαθήτριες του 4ο Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού μέσα σε λίγες μόνο μέρες, συγκέντρωσαν δεκάδες σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Σήμερα Δευτέρα 20 του Δεκέμβρη, ο Διευθυντής του σχολείου συνοδευόμενος από τον Υποδιευθυντή Στέργιο Σταυρόπουλο και τον ταμία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Αθανάσιο Χουλιάρα,  παρέδωσαν τα τρόφιμα στους εφημέριους της Αγίας Παρασκευής πατέρα Λεωνίδα και πατέρα Παύλο.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία θεμελιώδης παράγοντας ενότητας του λαού μας

Ο πατήρ Λεωνίδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του γα την ευγενική πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου μας, ευχαριστώντας δια του Διευθυντή, τόσο τους μαθητές και γονείς όσο και τους δασκάλους του σχολείου μας, δηλώνοντας με χαρά ότι τα τρόφιμα θα ανακουφίσουν αρκετούς συμπολίτες μας, αφού πάντα υπάρχουν ανάγκες και ότι όλο και περισσότερος κόσμος έχει ανάγκη βοήθειας.

Στόχος και αγωνία της ενορίας μας είναι να μην μείνουν αβοήθητοι τις άγιες αυτές μέρες οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ώστε τα βασικά αγαθά να μην λείψουν από κανένα γιορτινό τραπέζι.

Ως Διευθυντής, εκ μέρους του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού του σχολείου, εκφράζω τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς όλους τους γονείς, που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων.

Ευχόμαστε  καλές γιορτές και χρόνια πολλά!

Το 2022 να είναι έτος Υγείας, Ειρήνης, Αλληλεγγύης, Υπομονής, Ελπίδας, Προόδου και Προκοπής για μικρούς και μεγάλους!

Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δάσκαλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria