Τζόκερ: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που καταλαβαίνει ότι κέρδισε 252.000 ευρώ – Λίγο μετά του έκλεψαν το «χρυσό» δελτίο - OlaDeka

Τζόκερ: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που καταλαβαίνει ότι κέρδισε 252.000 ευρώ – Λίγο μετά του έκλεψαν το «χρυσό» δελτίο

Η απόλυτη ευτυχία, έδωσε τη θέση της στις ώρες αγωνίας και στην θλίψη. Η μοίρα επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι στον Μάκη Ιορδανόπουλο, σε έναν εκ των τριών νικητών της κλήρωσης του τζόκερ της περασμένης Κυριακής (5/12/2021), καθώς κάποιοι του έκλεψαν το δελτίο με το οποίο είχε κερδίσει 252.000 ευρώ!

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από την περασμένη Κυριακή, όταν οι αριθμοί που κληρώθηκαν περιλαμβάνονταν στο δελτίο των 2 ευρώ που είχε παίξει ο Μάκης Ιορδανόπουλος. Το δελτίο του τζόκερ είχε κατατεθεί στις επτά το βράδυ της 5 Δεκεμβρίου του 2021 σε πρακτορείο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Τζόκερ

Την επόμενη ημέρα ο Μάκης Ιορδανόπουλος πήγε στο πρακτορείο του χωριού του στις Κρηνίδες, όπου εκεί πληροφορήθηκε ότι είναι ο ένας μεταξύ των τριών υπερτυχερών που κερδίζουν από 252.000 ευρώ, περίπου 234.000 ευρώ καθαρά.

Το βίντεο που σας παρουσιάζει ο newsit.gr, είναι από τη στιγμή που έχει παραδώσει στον πράκτορα ο Μάκης Ιορδανόπουλος το δελτίο του, κι αυτός το ελέγχει διεξοδικά. Μετά το τσεκάρισμα στα ειδικά μηχανήματα αλλά και την επιβεβαίωση που ήρθε μετά τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανακοινώνει στον άνδρα που έχει απέναντι του ότι έχει πιάσει εξάρι! Μάλιστα οι δύο τους το… κολλάνε και ο Μάκης Ιορδανόπουλος παίρνει το δελτίο και φεύγει από το πρακτορείο.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria