Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του μετά τις καταγγελίες - OlaDeka

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του μετά τις καταγγελίες

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρίσκεται εκτός Ελλάδας, μετά την αποκάλυψη ότι δημοσίευσε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, εν αγνοία της. 

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, πέταξε χθες στις 12:00 για το Μεξικό. Είναι μία διασταυρωμένη πληροφορία. Τον συναντήσαμε, τον είδαμε, ήμασταν εκεί. Ήταν ευδιάθετος» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής. 

Δημήτρης Σταρόβας: «Είχε μια δεύτερη ζωή, σαν ψέματα μου φαίνεται»

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σταρόβας δεν έκρυψε την έκπληξη και το σοκ του για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δεδομένου ότι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζονται περίπου 30 χρόνια, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, μέσα από την εκπομπή «Ολα Γκουντ». «Σαν ψέματα μου φαίνεται. Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω. Κοίτα το χρονικό είναι ότι και εγώ το πληροφορήθηκα λίγο πριν την εκπομπή τη Δευτέρα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η έκπληξη, ότι τώρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα ας πούμε. Μετά μετατράπηκε σε σοκ, όταν είδα και την εκπομπή που ο Στάθης επικοινώνησε με τον Αντώνη και του είπε ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο. Μετά θυμός, οργή». 

Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο για 30 χρόνια και καταλαβαίνεις ότι έχει μια δεύτερη ζωή, την οποία επιμελώς κρύβει από τους πάντες. Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, ισχύει. Σε κάτι τέτοια περιστατικά αποδεικνύεται αυτό. Σε λίγο δεν θα έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό σου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στην αρχή, τώρα που αποδείχτηκε δεν θέλω. Μίλησα πολύ λίγο με τον Αντώνη Κανάκη. Τι γίνεται ρε φίλε; Δεν γνώριζα ότι παντρεύτηκε. Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος για αυτή την ιστορία αν γνώριζε κάποιος και τι γνώριζε. Καταρχήν δεν είναι αυτό το σημαντικότερο. Αυτή η gossip αναπαραγωγή. Δεν είναι αυτό σε πρώτη μοίρα».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria