Πρωταθλήτρια χειμώνα η Καστοριά - Αήττητη και +6, μετά τη νίκη - ανατροπή (1-3) στο ντέρμπι κόντρα στον Παναργειακό - OlaDeka

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Καστοριά – Αήττητη και +6, μετά τη νίκη – ανατροπή (1-3) στο ντέρμπι κόντρα στον Παναργειακό

Κουτσουρεμένη ήταν η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος A’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς (Miss Kids), καθώς για προληπτικούς λόγους δεν διεξήχθησαν δύο αναμετρήσεις, όπως Πολυκάρπη-Πεντάβρυσος και Κορησός- Βογατσικό, ενώ στα 4 ματς που διεξήχθησαν σημειώθηκαν 10 γκολ.

Στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναργειακό, η πρωτοπόρος και αήττητη Καστοριά 1980, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) – όπου για πρώτη φορά φέτος παραβιάστηκε η εστία της, δεν πτοήθηκε και ανεβάζοντας στροφές, έκανε την ανατροπή, επικρατώντας εύκολα με σκορ 1-3.
Οι ερυθροκίτρινοι μετά την 9η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες έχουν το απόλυτο, ενώ παράλληλα αύξησαν την διαφορά τους από την 2η θέση στο +6, εξασφαλίζονταςς τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα.
Από την άλλη πλευρά ο Παναργειακός, προερχόμενος από ένα εξαιρετικό σερί, παρότι προηγήθηκε στο σκορ, τελικά δεν κατάφερε, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και οπισθοχώρησε πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην 2η θέση, στην οποία σκαρφάλωσαν τα Γραμμοχώρια, μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχαν στο άλλο σημαντικό ματς της ημέρας κόντρα στην Αστραπή με σκορ 1-0, υποχρεώνοντας τους κιτρινόμαυρους στην 2η συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας, που είχε ως συνέπεια να οπισθοχωρήσουν στην 4η θέση.

Το πρώτο τρίποντο εντός έδρας πανηγύρισε το Νταηλάκη μετά την πολύτιμη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Γράμμο Μαυροχωρίου με σκορ 1-0, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα, βελτιώνοντας θεαματικά την βαθμολογική του θέση.

Έσπασε το ρόδι εντός έδρας και για την Δόξα Αμπελοκήπων. Οι μαυραετοί μετά από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες εντός έδρας, κατάφεραν να πετύχουν την 1η νίκη εντός έδρας επικρατώντας μάλιστα με ανατροπή επί του μαχητικού Κάστορα με σκορ 3-1 και ξέφυγαν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος, ρεπό είχε η ΑΕ Βιτσίου.

Στις 8 Ιανουαρίου η επανέναρξη του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα λόγω της εορταστικής περιόδου θα διακοπεί και η επανέναρξη ορίστηκε για το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, εφόσον θα αναβληθούν τα Ραγκουτσάρια, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ποδόσφαιρο θα δούμε στις 15 Ιανουαρίου. Επίσης, τα σημερινά δύο αναβληθέντα ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria