Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς - OlaDeka

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλίνικο, υποδέχθηκε σήμερα Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου στο γραφείο της, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, στο πλαίσιο μιας πρώτης επίσκεψης στο διοικητήριο, προκειμένου να γνωρίσει το προσωπικό και να συζητηθούν θέματα  περαιτέρω συνεργασίας των δύο φορέων. Παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Καλλιόπη Κυριακίδου.

Η συνάντηση έγινε  σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τον Σεβασμιώτατο να ενημερώνεται για θέματα της περιοχής, ενώ ακολούθησε  τελετή αγιασμού για το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας, όπου απηύθυνε εγκάρδιες ευχές για υγεία και προστασία σε όλους τους υπαλλήλους.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη μία Αγιογραφία του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης, που έχει φτιάξει ο ίδιος, ως ανάμνηση της χειροτονίας και της επίσκεψής του. Από την πλευρά της η κα. Κοζατσάνη, η οποία σε προηγούμενη επίσκεψη της στην Μητρόπολη είχε προσφέρει στον Δέσποτα το βιβλίο «Καστοριανά Μνημεία, Μακεδονική Κληρονομιά», τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε για ακόμα μία φορά ο Θεός να του χαρίζει δύναμη στο  σημαντικό έργο που επιτελεί.

Σεβασμιώτατος στην ΠΕ Καστοριάς
Σεβασμιώτατος στην ΠΕ Καστοριάς
Σεβασμιώτατος στην ΠΕ Καστοριάς
Σεβασμιώτατος στην ΠΕ Καστοριάς
Σεβασμιώτατος στην ΠΕ Καστοριάς
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria