Ξανά γιορτές στο Ντουμπάι οι Έλληνες - OlaDeka

Ξανά γιορτές στο Ντουμπάι οι Έλληνες

Με μόλις… 1.500 ευρώ το κεφάλι κάποιοι τρέχουν για ρεβεγιόν στο Ντουμπάι. Για άλλη μια φορά οι Έλληνες -δηλαδή όσοι μπορούν- επιλέγουν το Ντουμπάι για τις διακοπές των γιορτών. Με έως και 1.500 ευρώ στο άτομο, κλείνουν ρεβεγιόν με φαγητό, ποτό και διασκέδαση, είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου άτομο που βρίσκεται στο Ντουμπάι. Όπως τόνισε η ίδια πηγή, εκεί όλοι είναι εμβολιασμένοι, μεταξύ άλλων και λόγω της νομοθεσίας. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κίνημα αντιεμβολιαστών, γεγονός που κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς αναφορικά με τον κορονοϊό.

Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχουν κάποια μέτρα, όπως για παράδειγμα να κλείσει κάποιο μεμονωμένα μπαρ. Αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει πολύς τουρισμός στο Ντουμπάι, ιδιαίτερα μετά την Expo, κι έτσι δεν γίνονται κινήσεις μεγάλης κλίμακας για κλείσιμο.

Όπως είπε το ίδιο άτομο, αυτή τη στιγμή υπάρχει πάρα πολλοί τουρίστες στο Ντουμπάι, μεταξύ των οποίων είναι και πολλοί Έλληνες –κάποιοι είχαν πάει και τα Χριστούγεννα.Όσον αφορά τις τιμές, το ρεβεγιόν κυμαίνεται μέχρι και στα 1.500 ευρώ το κεφάλι και περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και διασκέδαση.Κατά μέσο όρο, οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 800 ευρώ το άτομο για το ρεβεγιόν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria