Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε στην Τήνο, πιθανόν θύμα του ναυαγίου της Πάρου - OlaDeka

Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε στην Τήνο, πιθανόν θύμα του ναυαγίου της Πάρου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 27/12/2021 στη θαλάσσια περιοχή «Κιόνα» της Τήνου. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Τήνου από το Αστυνομικό Τμήμα και άμεσα στο σημείο πήγαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, τα οποία, με τη συνδρομή προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ανέσυραν το νεκρό άνδρα από τη θάλασσα.

Ο άνδρας, ύψους περίπου 1,80μ. και ηλικίας περίπου 30 ετών, με καστανή κοντή κόμη, φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε, δερμάτινη μαύρη ζώνη, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κάλτσες χρώματος γκρι, δύο κοντομάνικες μπλούζες (t-shirt) χρώματος γκρι η εσωτερική και χρώματος μαύρου η εξωτερική, ενώ έφερε δακτυλίδι χρώματος λευκόχρυσου στον παράμεσο του δεξιού χεριού. 

Σύμφωνα με προφορικές μαρτυρίες διασωθέντων πρόκειται για άνδρα που βρισκόταν στο σκάφος το οποίο βυθίστηκε βορειανατολικά της Πάρου την παραμονή των Χριστουγέννων. Από το Λιμεναρχείο Τήνου, που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σημειώνεται ότι πλέον οι νεκροί από το ναυάγιο της Πάρου ανέρχονται στους 17 και τα συνολικά θύματα από τα τρία ναυάγια (Φολέγανδρος, Αντικύθηρα και Πάρος) την εβδομάδα των Χριστουγέννων στους 31.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria