Μεγάλο διπλό στην Κοζάνη και συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - OlaDeka

Μεγάλο διπλό στην Κοζάνη και συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Το μεγάλο ντέρμπι με τους Διόσκουρους Κοζάνης πήρε η ομάδα μας χθες βράδυ στην Κοζάνη με 49-52 και συνεχίζει αήττητη με 6/6! 

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά νευρικά και σφιχτά για την ομάδα μας, γεγονός που επέτρεψε στους Διόσκουρους να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να πάρουν διαφορά μέχρι και 13 πόντων. Η ομάδα μας σταδιακά μπήκε στην εξίσωση του αγώνα αλλά είχε να διαχειριστεί από το 2ο δεκάλεπτο και ύστερα την άδικη αποβολή του Ρέππα. Σε προσπάθεια του για τρίποντο ο παίκτης μας δέχθηκε ολοφάνερο φάουλ το οποίο δεν δόθηκε από τον διαιτητή που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής, ο οποίος τον τιμώρησε με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, συνοδευόμενη με την φράση: «Δεν σε ακούμπησε, προσπαθείς να με κοροϊδέψεις». Να ενημερώσουμε ότι το βίντεο αγώνα δείχνει πεντακάθαρα την συγκεκριμένη φάση αλλά και τις υπόλοιπες αμφισβητούμενες, μιας και η ομάδα μας είχε την τιμή να τιμωρηθεί με 3 αντιαθλητικά και 2 τεχνικές ποινές. Να ενημερώσουμε τον κάθε υπεύθυνο και αρμόδιο ότι το βίντεο θα παρακολουθηθεί από όλα τα αρμόδια όργανα, προκειμένου να μην επαναληφθούν ξανά τέτοιες εικόνες. Από εκεί και πέρα, σαν ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας δεν επιθυμούμε κανένας από εδω και πέρα να παίξει με τον κόπο και τον ιδρώτα της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών μας, καθώς από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι και το φινάλε της σεζόν κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Στα του αγώνα πάλι, η ανάπαυλα του ημιχρόνου έδωσε τον χρόνο στους παίκτες της ομάδας μας να καθαρίσουν το μυαλό τους και να μπουν πιο συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και σταδιακά να καλύψουν την διαφορά και να περάσουν μπροστά. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι μετατράπηκε σε… θρίλερ, το οποίο κέρδισε στις λεπτομέρειες η ομάδα μας με 49-52 και αν είμασταν πιο εύστοχοι από την γραμμή των βολών, ο νικητής θα μπορούσε να είχε καθοριστεί και πιο νωρίς στην αναμέτρηση. 

Συγχαίρουμε τους Διόσκουρους Κοζάνης για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το ταξίδι συνεχίζεται…

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 34-24, 41-41, 49-52

Διαιτητές : Κατωτικίδης – Παπανικολάου 

Διόσκουροι(Άρης Χωλόπουλος): Βελώνης 3, Μανακίτσας 5(1),Στρωτός 9,Καραλίβανος 1,Παπαγιάννης 1,Βούρκας 7,Κοβλακάς 7,Κωσταρελόπουλος 4,Βατζήκας ,Γκλιάνας 5(1),Αγορίτσας 5,Γιαννόπουλος 2.

 Π.Α.Ο.Κ.Μεσοποταμίας (Ζήσης Τζιλίνης): Ρέπας 7,Τσολάκης 11(3),Γεωργάκας 4(1),Πανίδης 11,Παγανάς Γ 5,Παγανάς Δ 14,Πιπερόπουλος,Τολιάδης,Ιωσήφ,Γεωργαντάς,Φούφας,Βελαώρας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria