«Καταπέλτης» ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα - OlaDeka

«Καταπέλτης» ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα

«Τον εκλιπαρούσα να εμβολιαστεί – Όταν νόσησε η παρέα, γελούσαν»

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” έδινε μάχη από τις 5 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο “Σωτηρία” ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο Χρήστος Ζούπας, διαβητολόγος και γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο Πρωινό και τόνισε ότι τον εκλιπαρούσε να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Για τόσο δυσάρεστα γεγονότα δεν είναι εύκολο να πει κανείς πολλά πράγματα. Όχι μόνο παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα. Και είναι αδιανόητο πως ένας τέτοιος έξυπνος άνθρωπος δεν αποφάσιζε να κάνει έγκαιρα το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια σε αυτή την πανδημία.

Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη» είπε ο κ. Ζούπας στο Πρωινό.

Όπως σημείωσε ο διαβητολόγος, ο Γιώργος Τράγκας του έλεγε ότι έπρεπε να διορθώσει το ζάχαρό του για να κάνει το εμβόλιο. «Δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να τρελαθώ. 35 χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή… Τι να πω Θεέ μου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ» είπε ο κ. Ζούπας.

«Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορονοϊό» κατέληξε ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα στο Πρωινό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria