Επενδύει στην Ελλάδα η Amazon, συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη της - OlaDeka

Επενδύει στην Ελλάδα η Amazon, συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη της

Ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εγκαινιάσει πάνω από 30 νέες τοπικές ζώνες σε διάφορες χώρες του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

ΗAmazon ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει πάνω από 30 νέες τοπικές ζώνες σε μεγάλες πόλεις σε 21 χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

Οι νέες 30 τοπικές ζώνες θα κατασκευαστούν μεταξύ άλλων στην Αργεντινή, την Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Χιλή, την Κολοβμία, την Τσεχία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Κένυα, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τις Φιλιππίνες, την Πολωνία, την Πορτογαλία και τη Νότια Αφρική. Ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει ήδη αναπτύξει 16 τοπικές ζώνες στις ΗΠΑ, όπως σημειώνει το Techcrunch.

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα επεκτείνουμε τις τοπικές ζώνες διεθνώς σε όλο τον κόσμο στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία» δήλωσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο CTO της Amazon, Βέρνερ Βόγκελς«Και φυσικά θα έχουμε μία και στην πατρίδα μου το Άμστερνταμ» συμπλήρωσε.

Οι τοπικές ζώνες της Amazon είναι ένας τύπος υποδομής o oποίος συγκεντρώνει διαδικτυακές υπηρεσίες της εταιρείας, αποθηκευτικούς χώρους και υπολογιστές κοντά σε μεγάλους πληθυσμούς και βιομηχανικά κέντρα. Οι υποδομές αυτές δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της να χρησιμοποιούν εφαρμογές που απαιτούν αποκρίσεις ακόμα και κάτω από 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας, σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της Amazon Web Services στις ΗΠΑ, θα έχει αύριο Παρασκευή 3/12 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στις 9:30 το πρωί. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και ‘Ακης Σκέρτσος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria