Επίσκεψη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς στον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο - OlaDeka

Επίσκεψη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς στον Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο

Τον νέο Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο, επισκέφτηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σάκης Ρήμος, με τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Νίκο Τζιάρα, Θεόφιλο Χατζή, Διονύση Λίτσκα, και Φρέντι Αλούσι, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Φάνη Μήνο, Χρήστο Παναγιωτίδη,. Λευτέρη Ευαγγέλου, Βαγγέλη Τόσκο και Γρηγόρη Πήτα, ευχήθηκαν στον κ. Καλλίνικο κάθε επιτυχία στο έργο του, ενώ παρέδωσαν τρόφιμα για να ενισχύσουν την προσπάθεια της Μητρόπολης για τους πάσχοντες συμπολίτες μας.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς με την ενέργεια της αυτή έδειξε ξεκάθαρα, για μια ακόμη φορά, ότι σέβεται απόλυτα τις ηθικές και θρησκευτικές αξίες της χώρας μας, αναδεικνύοντας, παράλληλα το ανθρώπινο και κοινωνικό της πρόσωπο.
Η ενέργεια αυτή της Καστοριάς έτυχε της θερμής αντιμετώπισης από την πλευρά του Μητροπολίτη , ο οποίος τους συνεχάρη για αυτή την χειρονομία, ενώ ενδιαφέρθηκε να μάθει με περισσότερες λεπτομέρειες, για την πανκαστοριανή προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι.
Ο πρόεδρος Σάκης Ρήμος προσέφερε στον Μητροπολίτη ένα λάβαρο κι ένα ημερολόγιο της ομάδας της πόλης μας, ενώ δήλωσε ότι η προσπάθεια που κάνει η Μητρόπολη για τον κόσμο της Καστοριάς, θα έχει την συμπαράσταση όλων.
Ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Καστοριάς και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του, στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ζητήσει να παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας μας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε και για τις ακαδημίες του συλλόγου και τα νέα παιδιά, που τις απαρτίζουν.
Η συνάντηση έληξε με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria