Επίσκεψη της ομάδας Καστοριάς 1980 στο Γηροκομείο - OlaDeka

Επίσκεψη της ομάδας Καστοριάς 1980 στο Γηροκομείο

Το Γηροκομείο της Καστοριάς, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας μας. Με αυτόν τον τρόπο η Καστοριά μας, έδειξε για μια ακόμη φορά, έμπρακτα, το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας κάποια αναγκαία αγαθά, στις Άγιες και Γιορτινές αυτές μέρες, που διανύουμε.

Την διοίκηση εκπροσώπησαν οι κ.κ. Σάκης Ρήμος (πρόεδρος), Διονύσης Λίτσκας, Νικος Τζιάρας, ενώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Φάνης Μήνος, Χρήστος Παναγιωτίδης και Λευτέρης Ευαγγέλου. Παρών, φυσικά και ο εκπρόσωπος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στην διοίκηση και γενικός αρχηγός της ομάδας Θόδωρος Ποντίκης.

Την αντιπροσωπεία της Καστοριάς υποδέχθηκε στον προαύλιο χώρο του Γηροκομείου, η υπεύθυνη του ιδρύματος κυρία Αναστασία Τσαδήλα, λόγω των συνθηκών, που επικρατούν, εξαιτίας της COVID-19. H κυρία Τσαδήλα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την ευγενική τους χειρονομία, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την λύπη και την στεναχώρια των ηλικιωμένων ατόμων, που δεν μπορέσαν να δουν τους ανθρώπους της Καστοριάς, λόγω της πανδημίας. Μάλιστα η κυρία Τσαδήλα δεν παρέλειψε να μεταβιβάσει τις ευχές τους, μαζί, φυσικά και με τις δικές της, για Καλή Χρονιά και να φέρουν την ομάδα μας, εκεί που της αρμόζει.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria