Εικονικά το Παγκόσμιο Κλειστής Κωπηλασίας λόγω Πανδημίας - OlaDeka

Εικονικά το Παγκόσμιο Κλειστής Κωπηλασίας λόγω Πανδημίας

Το Πρωτάθλημα που υποστηρίζεται από την Concept2, προγραμματισμένο για τις 25-26 Φεβρουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί ως αποκλειστικά εικονικός Αγώνας.

Ο αγώνας ορόσημο για τους κωπηλάτες της κλειστής κωπηλασίας, ανατέθηκε αρχικά στο Αμβούργο, ως φυσική διοργάνωση. Η πανδημία του COVID19 δημιούργησε την δυνατότητα υβριδικής συμμετοχής. Αυτή η μορφή θα έδινε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία φυσικής συμμετοχής στο Αμβούργο ή εικονικής από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Με την επικρατούσα λόγω πανδημίας αβεβαιότητα, συμπεριλαμβανομένων των νέων μεταλλάξεων, πιθανών λοκ νταουν και αβεβαιότητα για τους όρους μετακινήσεων, η Ο.Ε. του Αμβούργου και η Εκτ. Επιτροπή της ΠΚ κατέληξαν στην εικονική διεξαγωγή του αγώνα.

Η διαδικασία πρόκρισης για τους εικονικούς συμμετέχοντες παραμένει η ίδια Εδώ ο ΟΔΗΓΟΣ 

Οι συμμετέχοντες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή δια ζώσης στο Αμβούργο θα έχουν μια από τις ακόλουθες επιλογές:

  • Να αλλάξουν την δήλωση τους σε εικονική συμμετοχή. Αυτοί οι αθλητές θα πρέπει να προχωρήσουν βάσει της διαδικασίας εικονικής πρόκρισης
  • Να αποσύρουν την δήλωση τους και να τους επιστραφούν τα χρήματα

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν την προτίμηση τους με email στο [email protected] το αργότερο έως τις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Ολοι οι υπόλοιποι τοπικοί και εθνικοί αγώνες (Γερμανικό πρωτάθλημα κλειστής, Γερμανικό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα κλειστής κλπ) παραμένουν ως έχουν σχεδιαστεί με φυσική συμμετοχή στο Edel-Optics.de Arena. Αν τα τοπικά και εθνικά μέτρα που θα παρουσιαστούν επηρεάσουν την  διεξαγωγή αυτών των τοπικών αγώνων, θα ληφθεί νέα απόφαση από την Οργανωτική Επιτροπή και την Γερμανική Κωπηλατική ομοσπονδία σε κατάλληλο χρόνο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria