Βρετανία: Μητριά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μωρό της συντρόφου της - OlaDeka

Βρετανία: Μητριά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μωρό της συντρόφου της

Νέες φρικτές αποκαλύψεις για βία σε βάρος μικρών παιδιών έρχονται στη δημοσιότητα στον απόηχο του θανάτου του 6χρονου Άρθουρ που πέθανε από τα βασανιστήρια των κηδεμόνων του. Ένα άλλο παιδί, ο 7χρονος Τόνι έχασε και τα δυο του πόδια επειδή τον κακοποιούσαν οι γονείς του και αυτή τη φορά ένα κοριτσάκι 16 μηνών έγινε το νέο θύμα της αρρωστημένης συμπεριφοράς της υποτιθέμενης προστάτιδάς του. Η μικρή από τη Βρετανία δεχόταν τόσο βάρβαρα χτυπήματα, από την ημέρα που γεννήθηκε, που τελικά υπέκυψε στα τραύματα της.

Συγκεκριμένα μία μητριά-τέρας σκότωσε μετά από χτυπήματα το μωρό της συντρόφου της και έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει ένα αγοράκι δύο ετών για τον θάνατο της Σταρ Χόμπσον.

Η αλήθεια είναι πως η 28χρονη Σαβάνα Μπονκτσίλ κακοποιούσε τόσο βάναυσα το κοριτσάκι σε σημείο που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 16 μηνών Σταρ πέθανε στο νοσοκομείο αφότου είχε χάσει πολύ αίμα, ύστερα από ρήξη κοίλης φλέβας.
Το θέαμα ήταν σοκαριστικό ακόμη και γιατρούς που έχουν έρθει αντιμέτωποι με εξαιρετικά σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τα τραύματα του παιδιού προήλθαν από γροθιές, κλωτσιές και ποδοπάτημα.

Το κοριτσάκι υπέστη ακόμη πολλαπλά κατάγματα, ανάμεσα στα οποία και κάταγμα κρανίου, τα οποία επέφεραν τον θάνατο της στο Δυτικό Γιορκσάιρ.

Η μητέρα της Σταρ, Σμιθ, έχει απαλλαχθεί από την κατηγορία της δολοφονίας, καταδικάστηκε όμως κατηγορούμενη ότι επέτρεψε τον θάνατο του παιδιού της.

Ένοχη για τη δολοφονία κρίθηκε, όμως, η σύντροφός της Μπονκτσίλ.

Νεότερα δεδομένα δείχνουν πως η μητριά κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, 15 λεπτά αφότου σκότωσε τη μικρή Σταρ.
Ισχυρίστηκε σε αυτήν την κλήση ότι ενώ βρισκόταν στην κουζίνα και ετοίμαζε καφέ, άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο από το σαλόνι όπου το κοριτσάκι έπαιζε με άλλα τρία παιδιά.

«Βγήκα έξω και το μικρό αγόρι στεκόταν εκεί. Το κοριτσάκι ήταν στο πάτωμα και έκλαιγε, μετά αρρώστησε», έλεγε σύμφωνα με απόσπασμα της συνομιλίας με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Όταν ρωτήθηκε για τον θόρυβο, η μητριά ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει αν η Σταρ είχε «πέσει από τον καναπέ».
Μετά την καταδίκη της μητριάς και της μητέρας της μικρής, ο προπάππους της, Ντέιβιντ Φόσετ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η 28χρονη Σαβάνα κρίθηκε ένοχη.

«Ήταν πραγματικά κακιά. Ήμασταν μια ήρεμη οικογένεια και ξαφνικά αυτή εμφανίστηκε από την κόλαση και κατέστρεψε την οικογένειά μας» είπε ο Ντέιβιντ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria