ΑΡ.ΣΥ.: Ο Περιφερειάρχης και η παράταξή του αρνήθηκαν να καταδικάσουν την αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών - OlaDeka

ΑΡ.ΣΥ.: Ο Περιφερειάρχης και η παράταξή του αρνήθηκαν να καταδικάσουν την αστυνομική βία κατά των διαδηλωτών

Η Περιφερειακή Αρχή όπως εκφράζεται από την πλειοψηφούσα παράταξη του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Κασαπίδη, στη χθεσινή (8/11/21) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, αρνήθηκε ακόμα και να συζητηθεί η πρόταση της «ΑΡ.ΣΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για έκδοση ψηφίσματος καταδίκης της αστυνομικής βίας εναντίον των διαδηλωτών, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη.

Ο αποκλεισμός δρόμων και «στενών» σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων, η έλευση του πρωθυπουργού ως κατσικοκλέφτης μέσα από τα χωράφια και τις ρούγες, η  χρήση κτηνώδους βίας, το ξύλο στους διαδηλωτές, η χρήση μεγάλων ποσοτήτων χημικών-ασφυξιογόνων αερίων και ο προπηλακισμός δημοσιογράφων φαίνεται πως είναι «ανάξια λόγου» για την τον Περιφερειάρχη και την παράταξή του.

Αντίθετα στη συζήτηση που ακολούθησε για τα πολιτικά συμπεράσματα από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη φάνηκε ολοκάθαρα ότι ο Περιφερειάρχης γοητεύτηκε και ευχαριστήθηκε από τις «χάντρες και τα καθρεφτάκια» που «κόμισε» προς τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της Περιοχή μας ο άνθρωπος αυτός που με προσωπική του απόφαση και «ύποπτα κίνητρα», έφερε την Ανεργία, τη φτώχεια, την περιβαλλοντική υποβάθμιση, την διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας και στην Περιοχή μας, την ερημοποίηση και την Καταστροφή της Δυτικής Μακεδονίας.

Έγινε φανερό για μια ακόμα φορά ότι ο Περιφερειάρχης στο δίλλημα να υποστηρίξει τα συμφέροντα του λαού της Δυτική Μακεδονίας ή τις καταστροφικές για την Περιοχή και τη Χώρα μας επιλογές της Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να στηρίξει την Κυβέρνηση και το Κόμμα που για χρόνια και ο ίδιος υπηρέτησε. Ο Λαός της Δυτικής Μακεδονίας οφείλει να τον ανταμείψει ανάλογα!

Εμείς ως Περιφερειακό Σχήμα καταδικάζουμε τον αποκλεισμό των κατοίκων από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και τη Χρήση Βίας από τις δυνάμεις καταστολής και ταυτόχρονα Χαιρετίζουμε τους 15 Περιφερειακού Συμβούλους που στήριξαν το αίτημά μας για έκδοση ψηφίσματος.

Ο Αγώνας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές της Κυβέρνησης που στηρίζουν τα συμφέροντα του Κεφαλαίου, της ΕΕ και των ΗΠΑ θα συνεχιστεί και μάλιστα πιο δυναμικά, πιο ενωτικά, πιο οργανωμένα μέχρι την τελική νίκη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria