Travis Scott: Υπέκυψε 22χρονη φοιτήτρια που είχε τραυματιστεί στη συναυλία του ράπερ – Στους 9 οι νεκροί - OlaDeka

Travis Scott: Υπέκυψε 22χρονη φοιτήτρια που είχε τραυματιστεί στη συναυλία του ράπερ – Στους 9 οι νεκροί

τους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους – κυρίως νέων – εν μέσω πανικού και ποδοπατημάτων που σημειώθηκε στη συναυλία του Travis Scott στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld μετά τον θάνατο μιας 22χρονης φοιτήτριας στο Τέξας, σύμφωνα με έναν δικηγόρο της οικογένειάς της.

Η Μπάρτι Σαχάνι, 22 ετών, πέθανε από «φρικτά τραύματα» που υπέστη στη συναυλία ραπ. Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου A&M του Τέξας νοσηλευόταν και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, δήλωσε ο Τζέιμς Λάσιτερ, δικηγόρος της οικογένειας. Το μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον που ξεκινούσε την περασμένη Παρασκευή εξελίχθηκε σε τραγωδία καθώς θεατές ποδοπατήθηκαν κατά την εναρκτήρια συναυλία του ράπερ Travis Scott.

Από τις πιο θανατηφόρες συναυλίες στις ΗΠΑ

Η εν λόγω συναυλία του Travis Scott συγκαταλέγεται πλέον στις πιο θανατηφόρες στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ. Παράλληλα, ο Travis Scott ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να παράσχει ιατρική περίθαλψη για όλα τα θύματα που βρίσκονται ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά και θα επιστρέψει πίσω όλα τα εισιτήρια.

Τη Δευτέρα εκδόθηκαν ακόμη 11 αγωγές εναντίον των διοργανωτών του φεστιβάλ για αμέλεια. Αν και οι Αρχές είχαν προειδοποιήσει ότι ενδέχεται να υπάρξουν θύματα από τον συνωστισμό, η συναυλία του Travis Scott όχι μόνο δεν διακόπηκε αλλά ο Travis Scott συνέχισε να τραγουδά και σχεδόν 40 λεπτά μετά το ποδοπάτημα του πλήθους.

Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μια αίτηση, προσπαθώντας να εμποδίσουν τον ράπερ να εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley στην Καλιφόρνια τον ερχόμενο Απρίλιο. Φοβούνται ότι θα επαναληφθεί η ίδια ιστορία.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria