Φλώρινα: «Το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο» καταγγέλλει καρδιολόγος για τους αντιεμβολιαστές - OlaDeka

Φλώρινα: «Το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο» καταγγέλλει καρδιολόγος για τους αντιεμβολιαστές

“Πείθουν κόσμο να μην εμβολιαστεί, τους λένε ότι θα γίνουν νεομάρτυρες” – Καταγγελία σοκ καρδιολόγου – Ο καρδιολόγος από την Φλώρινα καταγγέλλει πως παραεκκλησιαστικοί κύκλοι έπεισαν τη μητέρα του να μην εμβολιαστεί.

Ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης καταγγέλλει στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA ότι το αντιεμβολιαστικό κίνημα στην Φλώρινα έχει διεισδύσει στους χώρους της εκκλησίας, επηρεάζοντας την 81 ετών μητέρα του να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση η οποία ξεκινούσε από την απίστευτη επιρροή που έχει ασκήσει πάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στην Φλώρινα».

Μάλιστα όπως λέει, οι αντιμβολιαστές δημιουργούν συχνά προβλήματα στρεφόμενοι εναντίων όσων είναι εμβολιασμένοι.

«Είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αντιεμβολιαστές και να μην καταλαβαίνουν».

«Ούτε το συναίσθημα της (σ.σ. προς εμένα) ούτε η ιατρική μου γνώση την πείθουν και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται πάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους. Υπάρχει μια ομερτά στην Φλώρινα».

Όπως λέει ο κ. Δημητριάδης η επίσημη εκκλησία δεν τίθεται κατά του εμβολίου, ωστόσο «το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή».

«Τους καταγγέλλω σαν ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν; Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό. Της λένε ότι αυτά είναι διαταγές του Θεού, ότι θα γίνει νεομάρτυρας του Χριστού, ότι θα της βάλουν δηλητήριο στο σώμα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria