Συνελήφθη και ο τρίτος της κλοπής γουναρικών! - OlaDeka

Συνελήφθη και ο τρίτος της κλοπής γουναρικών!

Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και το τρίτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία είχε διαπράξει την 20-10-2021 διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από επιχείρηση γουναρικών σε περιοχή της Καστοριάς

 Η σύλληψη του ανωτέρω μέλους πραγματοποιήθηκε βάσει εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του, για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης ενδελεχούς έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για την υπόθεση διακεκριμένης κλοπής που διαπράχθηκε την 20-10-2021 από επιχείρηση γουναρικών σε περιοχή της Καστοριάς, σχετικό το από (27-10-2021 Δελτίο Τύπου ) , απογευματινές ώρες χθες (02-11-2021) εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από προαναφερόμενους αστυνομικούς και ο 45χρονος ημεδαπός, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος αναζητούνταν.

Αναλυτικότερα, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Καστοριάς, για συγκρότηση και ένταξη ως μέλος σε επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή εγκληματική δράση οργάνωση, που επεδίωκε την τέλεση διακεκριμένων κλοπών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria