Συνάντηση της Ζέττας Μακρή με κομματικά στελέχη στη ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς (φωτο) - OlaDeka

Συνάντηση της Ζέττας Μακρή με κομματικά στελέχη στη ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς (φωτο)

Η Υφυπουργός συναντήθηκε με μέλη της οργάνωσης και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην λαμπρή τελετή ενθρόνισης του νέου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου, παραβρέθηκε στην πόλη μας η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή.

Η Υφυπουργός επισκέφτηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς, όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τα μέλη της οργάνωσης και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα από τον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, είχαμε την ευκαιρία να καταθέσουμε απόψεις και προτάσεις που αφορούν ζητήματα της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκε ο βουλευτής Ν.Δ.Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας,η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου,η Γενική Συντονίστρια-Πολιτευτής του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Δυτικής Μακεδονίας κα. Αγνή Κανδύλη, ο Θεματικός Συντονιστής Εστίασης κ.Ιωσηφ Νωτης,η Συνδεσμος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών κα. Κωνσταντινα Τογκαριδου, η Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Καστοριάς κα.Μαρία Κυριλλιδου,ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Άργους Ορεστικού κ.Θωμάς Παπαδόπουλος και στελέχη της Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Για την ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς

Ο Πρόεδρος 

Βελλιδης Βασίλειος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria