Πρόταση για αντικατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού σε Μαυροχώρι και Κορησό, προϋπολογισμού 521.000 ευρώ, υπέβαλε ο Δήμος Καστοριάς - OlaDeka

Πρόταση για αντικατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού σε Μαυροχώρι και Κορησό, προϋπολογισμού 521.000 ευρώ, υπέβαλε ο Δήμος Καστοριάς

Πρόταση για την πλήρη αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων και προβολέων του δικτύου οδοφωτισμού των οικισμών Μαυροχωρίου και Κορησού υπέβαλε στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο της πρόκλησης του προγράμματος Ο.Χ.Ε. (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις Λιμνών), το οποίο αφορά μόνο παραλίμνιες περιοχές.

Η πρόταση έχει προϋπολογισμό 521.000 ευρώ και αφορά στην αντικατάσταση 1.029 παλαιάς τεχνολογίας φωτιστικών σωμάτων και προβολέων στους προαναφερόμενους οικισμούς με νέους, σύγχρονης τεχνολογίας LED, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση των βλαβών, αλλά και τη μείωση των τελών φωτισμού προς τους Δημότες Καστοριάς.

Στον προγραμματισμό του Δήμου είναι αντίστοιχα έργα να γίνουν, αρχικά, σε όλες τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Καστοριάς, ενώ για την πόλη της Καστοριάς υποβάλλεται ολοκληρωμένη πρόταση στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Ε.Σ.Β.Α.Α. Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria