Παύλος Παπαδόπουλος: «Σας εκλιπαρώ όλους…» - OlaDeka

Παύλος Παπαδόπουλος: «Σας εκλιπαρώ όλους…»

Σας εκλιπαρώ όλους…Θα μπορούσα να μην πω τίποτα, αλλά το θεωρώ χρέος μου απέναντί σας.

Νιώθω χρέος μου να πάρω ξεκάθαρη θέση σε όλο αυτό που συμβαίνει τόσο καιρό. Μήπως και βάλω ένα λιθαράκι, κάποιοι διστακτικοί ή παραπληροφορημένοι αλλάξουν γνώμη.

Εμβολιαστείτε, συνεχίστε να παίρνετε τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί.

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

Αφήστε τις περιττές κοινωνικότητες και τις ανούσιες διασκεδάσεις.

Η πανδημία δεν έχει τελειώσει.

Απειλούνται ζωές. Χάνονται ζωές.

Ένιωσα στο σώμα και στην ψυχή μου την πανδημία. Διασωληνώθηκα.

Έχουν περάσει τόσοι μήνες και ακόμα δεν έχω συνέλθει πλήρως, ούτε σωματικά , ούτε ψυχικά.

Μην υπακούτε σε πλανεμένους ρασοφόρους. Μην ενδίδετε στην παραπληροφόρηση. Μην αδιαφορείτε και αντιμετωπίζετε τα πράγματα με επιπολαιότητα. Δείξτε υπευθυνότητα.

Η αντίδραση κατα του εμβολιασμού είναι ανόητη, ανούσια, εγωιστική και θανατηφόρα.

Το πράγματα είναι σοβαρά και επικίνδυνα για όλους. Είναι μια απατηλή ψευδαίσθηση ότι δεν θα πάθουμε τίποτα ή θα το περάσουμε ελαφριά. Κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Ας κάνουμε αυτό που μπορούμε πριν είναι αργά, διότι εάν κολλήσουμε δεν υπάρχει γυρισμός και όσο κι αν μετανιώνουμε μετά δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα.Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι η τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Η άρνηση του εμβολιασμού δεν είναι δείγμα επανάστασης ή ομολογίας. Είναι φανέρωση των κόμπλεξ, της αλαζονείας και της αδιακρισία όσων τον υποστηρίζουν.

Η Εκκλησία μας μέσω της Ιεράς Συνόδου μίλησε ξεκάθαρα και προτρέπει όλους τους πιστούς να εμβολιαστούν και να συνεχίσουν να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Σας εκλιπαρώ…φτάνει πια αυτή η μεσαιωνική ιδιοτροπία.

Η επιστήμη είναι δώρο Θεού.

Η πανδημία είναι θέμα καθαρά ιατρικό και όχι πνευματικό.

Εύχομαι όσοι δεν εμβολιαστήκατε να το κάνετε άμεσα. Για το δικό σας καλό, για την προστασία των γύρω σας. Διότι όντως θα δώσουμε λόγο στο Θεό εάν αμελήσαμε και βλάψαμε τον εαυτό μας ή γίναμε υπαίτιοι άλλοι άνθρωποι να ταλαιπωρηθούν ή να χάσουν και την ζωή τους. Αλίμονο, θα είμαστε αναπολόγητοι. Σας μιλώ όχι ως ιερέας, αλλά ως συνάνθρωπος που νόσησε βαρύτατα και έφτασε στον θάνατο ενώ δεν είχα κανένα υποκείμενο νόσημα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria