Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς ευχαριστεί τους Γ. Κορεντσίδη, Σ. Ρήμο και Γ. Σαλβαρίνα - OlaDeka

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς ευχαριστεί τους Γ. Κορεντσίδη, Σ. Ρήμο και Γ. Σαλβαρίνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΑΡΙΟΥ « ΟΛΥΜΠΙΑ».

     Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Καστοριάς Κο Κορεντσίδη Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ΄ Πολιτισμού Κο Ρήμο Αθανάσιο και τον Πρόεδρο της κοινωφελούς εταιρείας «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε.»  Κο Σαλβαρίνα για την επαναλειτουργία του τουριστικού πλοιαρίου «ΟΛΥΜΠΙΑ» , ένα χρόνιο αίτημα του Συνδέσμου ξενοδόχων τις Π.Ε. Καστοριάς, για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς και αυτό το είδαμε άμεσα από της πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του πλοίου, από τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς επίσης και στους απλούς πολίτες της Καστοριάς που βοήθησαν τους ξένους επισκέπτες μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάστηκαν, για να περάσουν ένα υπέροχο τετραήμερο.

Υ.Γ.

Ελπίζουμε σύντομα να εκπληρωθεί και ένα άλλο αίτημα του Συνδέσμου για την εφαρμογή του ενιαίου εισιτηρίου σε όλους τους επισκέψιμους χώρους του Δήμου Καστοριάς.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του

Σ.Ξ.Π.Ε.Κ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria