Οι υπάλληλοι της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς αποχαιρετούν τον Δημήτρη Σαββόπουλο - OlaDeka

Οι υπάλληλοι της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς αποχαιρετούν τον Δημήτρη Σαββόπουλο

Οι υπάλληλοι της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς αποχαιρετούν τον Δημήτρη Σαββόπουλο

Χωρίς να υπάρχει από την μεριά ΚΑΣΑΠΙΔΗ καμία ενημέρωση για τις αλλαγές των αντιπεριφερειαρχών που θα γίνουν την Δευτέρα αλλά αποφασίστηκαν από την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Δ.Σαββόπουλος δέχεται στο γραφείο του υπαλλήλους που τον αποχαιρετούν

Η Δ.Κοζατσάνη μάλλον αναλαμβάνει από Δευτέρα.

Πηγή

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Φήμες ή πραγματικότητα; – Κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα, ποιοι θα είναι οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες, ωστόσο η φημολογία καλά κρατεί

Σύμφωνα με το kozan.gr, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8/11 θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν, την ανακοίνωση για τους νέους Αντιπεριφερειάρχες από τον Γιώργο Κασαπίδη . Κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί, εκτός του Περιφερειάρχη, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Γ. Κασαπίδης έχει ήδη αποφασίσει και θα προχωρήσει στην αλλαγή και των τεσσάρων χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, αντικαθιστώντας, στην Π.Ε. Κοζάνης, τον Γρηγόρη Τσιούμαρη με την Κατερίνα Δαδαμόγια, στην Π.Ε. Γρεβενών τον Ιωάννη Γιάτσιο με τον Αθανάσιο Φωλίνα, στην Π.Ε. Φλώρινας τον Ιωάννη Κιοσέ με τον Σωτήρη Βόσδου και τέλος στην Π.Ε. Καστοριάς τον Δημήτρη Σαββόπουλο με τη Δέσποινα Κοζατσάνη.
Επίσης ακούγεται ότι νέος Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, στη θέση της Παναγιώτας Γκατζαβέλη θα είναι ο Μενέλαος Μακρυγιάννης ενώ στο σχήμα εισέρχεται κι ο Γιώργος Μαργαρίτης ως Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης στη θέση του Βασίλη Άμπα.
Η συγκεκριμένη φημολογία – αν και φημολογία – δείχνει πως έχει δυσαρεστήσει πολλά από τα εμφανιζόμενα ως απερχόμενα πρόσωπα και τα οποία σε κατ’ ίδια συζητήσεις δηλώνουν απογοητευμένα όχι με την αντικατάστασή τους (αν συμβεί) αλλά για τ’ ότι, ο Γ. Κασαπίδης, προτού αποφασίσει, δεν πραγματοποίησε συζητήσεις, προσωπικά, με τον καθένα/καθεμία, ενημερώνοντάς τους σχετικά.
Σε κάθε περίπτωση μένει να δούμε αν όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει ως φήμες αποδειχτούν και πραγματικότητα αλλά κυρίως πως θα είναι η επόμενη μέρα στην παράταξη Κασαπίδη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria