Νέα τραγωδία στο Χόλιγουντ: Νεκρός κασκαντέρ από το νέο Indiana Jones - OlaDeka

Νέα τραγωδία στο Χόλιγουντ: Νεκρός κασκαντέρ από το νέο Indiana Jones

Ένας ακόμη εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, αυτή τη φορά στα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ.

Σύμφωνα με τη Sun, πρόκειται για έναν 52χρονο κασκαντέρ, ονόματι Nic Cupac, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο όπου διέμεναν τα μέλη του συνεργείου της ταινίας στην πόλη Φες, στο Μαρόκο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια.

Ο Cupac θα έπαιρνε μέρος σε ένα πολύπλοκο νούμερο την επόμενη ημέρα του θανάτου του για το οποίο είχαν επιστρατευθεί 100 κασκαντέρ για να επιτευχθεί.

Ο Cupac είχε λάβει μέρος σε μερικά από τα μεγαλύτερα blockbusters του Χόλυγουντ, ανάμεσά τους το Guardian Of Galaxy και το Solo: A Star Wars Story.

Το ένα πισωγύρισμα μετά το άλλο στην ταινία

Ο θάνατος του κασκαντέρ ήρθε να επισφραγίσει ότι το νέο Ιντιάνα Τζόουνς μάλλον είναι «καταραμένο».

Η πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία της σειράς έχει χτυπηθεί με ατυχίες οι οποίες έφτασαν και στην πρόσφατη τραγωδία, από τον Covid-19 έως έναν τραυματισμό στον πρωταγωνιστή της. Η ταινία, έχει καθυστερήσει πολλές φορές λόγω επαναληπτικών σεναρίων από τότε που ο Τζορτζ Λούκας άρχισε να εργάζεται πάνω σε αυτήν το 2008.

Τον Ιούνιο, η παραγωγή διακόπηκε για τρεις μήνες όταν ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο ενώ πυροβολούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό έγινε μετά την παύση της παραγωγής για σχεδόν ένα χρόνο λόγω της πανδημίας και μόλις είχε ξαναρχίσει.

H νέα ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria