Νέα μέτρα: Μόνο σε σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι - «Lockdown» για όλα τα άλλα - OlaDeka

Νέα μέτρα: Μόνο σε σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι – «Lockdown» για όλα τα άλλα

Ακόμα κι αν έχουν κάνει τεστ. Εφιαλτικά για τους ανεμβολίαστους τα σενάρια για νέα μέτρα.

Στη δυσάρεστη θέση να είναι αποκλεισμένοι από όλες τις δραστηριότητες, εκτός από την είσοδο στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, είναι πιθανόν να βρεθούν λόγω νέων μέτρων οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κυβέρνηση περιμένει να δει τι αποτελέσματα θα έχουν τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε και αν αυτά δεν είναι θετικά, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκλείσει τους ανεμβολίαστους από όλες τις δραστηριότητες, πλην της εισόδου στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, ακόμα και αν έχουν κάνει rapid ή μοριακό τεστ και έχει βγει αρνητικό.

Θυμίζουμε ότι σήμερα οι ανεμβολίαστοι επιτρέπεται να μπαίνουν σε δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, κομμωτήρια, τράπεζες και χώρους διασκέδασης, με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ.

Επιπλέον, επιτρέπεται να μπαίνουν χωρίς επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid ή μοριακού τεστ, σε καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία και εκκλησίες.

Όλα αυτά θα αλλάξουν στην περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει και ανακοινώσει αυτό που αναφέρει το κανάλι του Φαλήρου, με τους ανεμβολίαστους να αποκλείονται από όλα τα παραπάνω εκτός από τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

Ουσιαστικά, αυτό θα είναι ένα ιδιότυπο «lockdown», αποκλειστικά και μόνο για τους ανεμβολίαστους.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria